3 Day tasker

Day taskerne fortsætter med at være et stort hit. Udvalget af tasker fra Day vokser stadig, nye print og nye modeller kommer til. Disse 3 Day tasker står meget højt på vores ønskeseddel:

day3Den klassiske Day shopper med print. Denne smarte mønstrede taske fra Day er utrolig rummelig, den har et stort rum som lukkes med lynlås. Der er to faste hanke som gør, at du let kan have den over skulderen. De sorte hanke er syet fast som en del af designet og løber hele vejen rundt om tasken.  Modellens rummelighed gør den velegnet til mange forskellige formål. Den kan let anvendes til skolebrug, da den har plads til både computer, bøger og vandflaske, derudover kan den også benyttes som weekendtaske eller som en praktisk taske, som kan tages med på stranden. Der er mange muligheder for brugen af denne smarte shopper. Prisen for denne model er 399,-, køb den her.

dayEnkel og rummelig rejsetaske fra Day. Rejsetasken fra Day er enkel og klassisk men meget rummelig. Den indeholder et stort rum, med en lynlås sidelomme. Derudover er der en åben sidelomme mere i den ene ende. På ydersiden findes to rum, en på hver side, som begge lukkes med trykknap. Tasken har både almindelige hanke samt en aftagelig og justerbar skulderrem. Hankene er syet fast på tasken, således at de er en del af designet, da de fortsætter et stykke ned af tasken både foran og bagpå, dette er med til at bryde dens helt enkle overflade sammen med det klassiske Day-logo forrest. Denne rummelige model er både funktionel og smart, samt har plads til alle de nødvendige ting. Taskens neutrale farve samt aftalelige skulderrem gør, at den let kan sættes sammen med forskellige farver og look. Prisen for Day rejsetaske er 499, den kan købes her.

day2Lækker skuldertaske i skind fra Day. Denne anderledes og smarte skuldertaske fra Day består af to clutches, som sættes sammen ved hjælp af den lange guldrem som medfølger. De kan altså både bruges som en fælles skuldertaske eller crossover og som to forskellige clutches der ikke hænger sammen.  Begge to består af et stort rum, således der er god plads til mobil, en lille pung, nøgler og hvad du ellers mangler. Den forreste har yderligere en åben sidelomme. Begge lukkes med lynlås, så dine ting er sikret. Denne model er super smart og perfekt til dig, der leder efter en taske der rummer mange forskellige funktioner og som både kan bruges til fest og hverdag. Prisen for denne Day taske er 999,-, den kan købes her.

Se flere Day tasker her.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)