Adax croco

Der er vist ingen tvivl om, at vi her på Taskeholic er vilde med det danske mærke Adax, vi har op til flere gange benyttet lejligheden til at skrive et indlæg om dem. Nu er det blevet tid igen. Vi er nemlig blevet helt vilde med det spændende samarbejde som Adax har indgået med det tyske stil ikon Marie Nasemann. Især er vi vilde med de Adax produkter der er præget med croco. Croco bliver igen her til efteråret og vinteren det store hit, og vi skal helt sikkert være med på bølgen. Vi har samlet lidt af vores favoritter her:

adaxAdax Marie Nasemann clutch, model 237510. Enkel og flot sort skind clutch fra Adax. Clutchen har en aftagelig håndledsrem og en smal aftagelig skulderrem i stål med justerbart læderstykke i midten. Den indeholder 2 rum, en lille lynlås lomme, rum med 6 kortholdere samt en stor læderlomme til f.eks. en smartphone. På bagsiden af tasken er der yderligere et rum med lynlås. Mål: 20 x 12 cm. Den kan med fordel bruges både til hverdag og fest. Pris 999,-. Se flere billeder her.

adax2Adax Marie Nasemann rygsæk, model 237310. Rygsækken har et stort rum, hvor der er en lynlåslomme samt 2 skindlommer med plads til f.eks. en smartphone. Derudover er der et lynlåsrum på bagsiden af tasken. Tasken har 2 brede aftagelige bæreremme der kan justeres i længden samt en aftagelig læderrem/hank. Tasken kan spændes til med en læderrem og lukkes med en kraftig magnetlås på bagsiden af klappen. Mål: 29 x 33 x 12 cm. Pris 2499,- Se flere billeder af den skønne croco rygsæk fra Adax her.

Adax Marie Nasemann kortholder, model 452510. Sidst men ikke mindst er vi vilde med den smart lille kortholder. Kortholderen har plads til 4 kort i alt, 2 på hver side, samt en lille møntlomme med lynlås i midten. Mål 10 x 7 cm. Pris 299,- Køb den her.

Hvad med jer læsere? Har I nogle favoritter fra den nye Adax kollektion?