Adax Serini

Det er ingen hemmelighed, at vi er helt vilde med de lækre produkter fra Adax. Vi har da også tidligere skrevet en del indlæg om mærket. Og ærligt må vi da også indrømme at der gemmer sig flere skønne Adax fund i vores taskesamling. Vi har før ikke været så meget til kæder på tasker, men den seneste tid har vi fået øjnene mere og mere op for det. Nu hvor Adax har fået sat kæde på nogle af deres tasker, er vi endnu mere solgt. Vi kan rigtig godt lide kombinationen af det klassiske og rå på en gang. Det giver en mulighed for at kunne bruge taskerne til flere formål og samtidig ligger prisen på Adax taskerne ganske fornuftigt. Vi ser det som en investering man kan få glæde af længe fremover.

Vi har fundet vores Adax favorit fra serien Serini i efterårskollektionen 2015:

Adax Serini skuldertaske model 233788. Modellen har et overslag der gemmer to rum, et med lynlåslukning og et uden. Desuden har den en lynlåslomme på bagsiden. Mål: 19 x 11 x 4 cm. Pris 999,-. Se flere billeder af den her hos carriealong.dk

Størrelsen er rigtig god og funktionel både til hverdag og til festligere lejligheder. Kæden er midt på sat sammen med en rem af læder, hvilket giver mulighed for at man kan justere længden plus at tasken er mere behagelig at have på – specielt hvis man har bare arme.
.