Anmeldelse af ebay taske

Det er altid dejligt at modtage pakker, især når det er en man med spænding har gået og ventet på. Pakken fra Ebay er nemlig kommet. Vi har gennem tiderne købt mange sjove, smarte og billige køb på Ebay, men dette var det første taskekøb.

$_57Tasken kostede ca 29 kr incl porto. Bemærk prisen er en cirka pris, da det afhænger af dagskursen på dollar. Ud fra prisen var forventningen ikke så stor. Men tilfredsheden over det modtagne resultat er stor. Tasken er rigtig fin, især når man tænker på den beskedne pris.

231014 022 231014 023 231014 024Skulderremmen kan tages af, hvilket gør at tasken både kan bruges som cross over og clutch. Designet er enkelt men klassisk, derfor kan den bruges både til hverdag og festlige lejligheder. Både indvendig og udvendig er tasken udstyret med et lille lynlås-rum, der gør det muligt at organisere sine ting. Det er bestemt ikke sidste taskekøb vi har gjort på ebay.

Tasken har en fornuftig pris og kan bruges i flere forskellige aldersgrupper. Så står du og mangler en lille ekstra gave til en du holder af, er dette måske en mulighed. Vi modtog tasken efter ca 2 uger. Men man skal forvente at leveringstiden kan tage op til 1 måned.

Tasken findes i flere farver:

ebaycollage

Tasken kan købes her

(Indlægget indeholder affiliatelinks)