Find en sej Avengers skoletaske

Når man skal i skole, skal man jo bruge en skoletaske og vi ved at rigtig mange familier allerede tidligt begynder at sætte jagten i gang på den rette skoletaske.

avengers skoletaske, avengers skoletasker, avengers rygsæk, avengers skoletaskeudstyr, avengers, avengers taske, taskeholic

The Avengers er en superheltegruppe med varierende sammensætning, men som normalt består af flere af Marvels mest kendte superhelte, som Captain AmericaThor og Iron Man. Der er ingen tvivl om at The Avengers er meget populære hos mange drenge. Er du/I på jagt efter en Avengers skoletaske til den store Avengers fan, så her lidt forskellige bud:

Avengers skoletaske

Flot Avengers skoletaske med Iron Man, Hulk og de andre superhelte. Tasken har flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt to større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de sidste første år i skolen. Find det her hos Eurotoys.

Super flot Avengers rygsæk/skoletaske med Captain America, Hulk, Iron Man m.fl. Mål: 35 cm (h), 25 cm (b), 10 cm (d). Find den her hos TheFairytaleCompany. 

Sej Avengers rygsæk der er stor nok til at kunne bruges som Avengers skoletaske i de mindste klasser. I det store rum er der fx plads til at der kan være 2 mindre A4 ringbind. Fin og flot kvalitet. Find den her hos The Fairytale Company.

AVENGERS rygsæk/skoletaske med maske. Mål: 35 cm (H) x 30 cm (B) x 10 cm (D). Find den her hos The Fairytale Company.

Gode skoletaske råd, når der skal købes skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor og  at tasken maksimalt må veje 10 til 15 procent af barnets egen vægt.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6. Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.