Babymel rygsæk med gåsele

På jagt efter en Babymel rygsæk? Babymel har eksisteret i over 10 år, mærket står bag et stort udvalg af velorganiserede og yderst slidstærke tasker, hvad enten du er på jagt efter en smart pusletaske eller en rygsæk til dit barn.

Et af de produkter der især er i høj kurs ved det anerkendte firma er deres rygsæk med gåsele.

Du kan give dit barn det bedste af to verdener: Mulighed for at opleve verden og føle sig fri samtidig med, at du har den lille tæt på og kan passe godt på det. I områder med mange mennesker, cykler og biler kan det være svært at holde styr på en lille størrelse. Derfor vil man ofte hellere være på den sikre side og enten bære barnet eller holde det godt fast i hånden. Det er dog ikke altid det lige passer en lille eventyrlysten person, som måske lige har lært at gå – og forståeligt nok! Med en gå-sele har du et barn der er on-the-go – helt sikkert!

Mini-rygsæk Mini Backpack & Safety Harness fra Babymel med aftagelig gå-sele perfekt til børn mellem 1 og 4 år. Rigtig sød og handy lille rygsæk med vedhæng der siger “Zip and Zoe” og med børnelatter, når du trykker på det – for slet ikke at tale om det meget søde print.

Brystspænde og polstrede justerbare stropper så den siddere godt. Mini rygsæk med plads til en lille madpakke, en drikkedunk, en smule legetøj – eller måske en lille trøje.

Mini Backpack fra Babymel kan bruges som gå-sele via en aftagelig rem, der fastgøres på rygsækken, som en ekstra sikkerhed, når I er på tur.

Babymel rygsæk med gåsele findes i flere flotte prints til både drenge og piger. Du finder de forskellige Babymel rygsække lige her hos BabyGear, der som altid tilbyder gratis fragt på alle produkter – uanset hvor meget du handler for.

Indlægget Babymel rygsæk med gåsele indholder affiliatelinks