Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Overvejer I en Beckmann skoletaske som skoletaske til skolebarnet i 0. klasse til 2. klasse? Eller har I allerede valgt en Beckmann skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende Beckmann penalhus.

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske for de mindste skolebørn

beckmann penalhus beckmann skoletaske matchende penalhus med 3 rum penalhus med fyld fodbold penalhus ninja penalhus unicorn penalhus penalhus med indhold penalhus 0 klasse penalhus tilbud indhold
Penalhus fra Beckmann der matcher Beckmann skoletaske til de mindste skolebørn

Værd at vide om Beckmann penalhus

Et praktisk penalhus fra Beckmann til skolebørnene med hele tre rum og indhold. Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher Beckmanns skoletasker.

Penalhuset indeholder 3 rum der alle åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset måler 20 x 12 x 7 cm og vejer 385 gram. Al indhold har fast plads og fastgøres med elastikker.

Medfølgende indhold

  • 24 x farver
  • 4 x blyanter
  • 1 x blyantsspidser
  • 1 x notesblok
  • 1 x kalender
  • 1 x viskelæder
  • 1 x lineal
  • 1 x lineal med figurer
  • 1 x navneskilt

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Beckmann penalhus “Pet”

Skoletasker og matchende penalhus med dyr plejer altid at være et hit og denne udgave af Beckmann skoletaske og penalhus med både en kat og hund på og teksten “best friends”, vil uden tvivl gå direkte ind i mange pigehjerter, når skoletaske og penalhus skal vælges.

Beckmann pet penalhus blå penalhus med 3 rum penalhus med indhold penalhus med dyr penalhus tilbud
Bechmann “Pet” penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

Beckmanns fodbold penalhus

Når skoletaske og penalhus til drenge skal vælges, er det mange gange drengenes største hobby, som afspejles ved valg af skoletaske motiv. En fodbold skoletaske er både sej at se på og samtidig udstråler den hvilken sport man er interesset i.

Beckmann champions penalhus blå penalhus med 3 rum penalhus med indhold fodbold penalhus penalhus tilbud
Bechmann fodbold penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

Ninja penalhus fra Beckmann

Mange børn forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti. Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage. Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske og matchende penalhus.

Beckmann ninja penalhus sort penalhus med 3 rum penalhus med indhold ninja penalhus penalhus tilbud
Bechmann ninja penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

Blåt dinosaurus penalhus

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Så er der vist ingen tvivl om at skoletaske og matcende penalhus skal være en sej en af slagsen med dinosaurus på.

Beckmann dinosaur penalhus blå penalhus med 3 rum penalhus med indhold dinosaurus penalhus penalhus tilbud
Bechmann dinosaurus penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

Lilla unicorn penalhus

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at dette Unicorn penalhus vil blive blandt topsælgerne i 2019.

Beckmann unicorn penalhus lilla penalhus med 3 rum penalhus med indhold enhjørning penalhus penalhus tilbud
Bechmann lilla unicorn penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

Pink penalhus med venner fra skoven

En pink skoletaske og matchende penalhus passer perfekt til pigen der elsker pink. Skoletasken finder du her. Penalhuset er med mange fine detaljer, såsom en bambi, en kanin og sommerfugle trykt på forsiden.

Beckmann bambi penalhus pink penalhus med 3 rum penalhus med indhold dådyr penalhus penalhus tilbud
Bechmann “Forest Friends” penalhus med indhold. Køb det hos Arnold Busck

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende skoletaske

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.