Bergans skoletaske “Bergans 2GO” har lav vægt, stort indhold og testet fri for kemi.

bergans skoletaske bergans 2go skoletaske 0. klasse bedst i test skoletaske testvinder skoletaske 0 klasse skoletaske fri for kemi skoletaske fri for phalater bergans gravko skoletaske bergans my little pony skoletaske bergans lilla skoletaske bergans lyserød skoletaske bergans blå skoletaske til piger
Bergans 2go skoletaske er testvinder som skoletaske til børn i 0. til 2. klasse

Værd at vide om Bergans 2go skoletaske

Lækker skoletaske fra Bergans Norway. Smart og praktisk skoletaske fra Bergans. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og motiver.

Små rygge som bærer tungt, fortjener kun det bedste! Dette er grundlaget for at Bergans har udviklet den banebrydende skoletaske Bergans 2GO 24L. Modellen er med QuickAdjust™ II, som giver justerbar rygglængde. Med
QuickAdjust™ II får børnene kvaliteten og bærekomforten som de fortjener.

Mere end 100 års arbejde på bærekomfort

Bergans Norway er kendt for at skabe kvalitetsprodukter til friluftsfolket. Og Bergans har i mere end 100 år arbejdet på at skabe rygsække med den rette bærekomfort. Faktisk er Bergans første patent på justerbare rygsække fra 1909. Så QuickAdjust™ II har været længe undervejs og der har været arbede intensivt på at skabe den allerbedste løsning.
QuickAdjust™ II bruges også i Bergans’ vandrerygsække til voksne.

Med mulighed for at regulere taskens ryg til barnets højde, kan der skabes den helt rigtige indstilling, så tasken og dens vægt, belaster barnets ryg – mindst muligt. En korrekt tilpasset skoletaskeryg, sikre at vægten fordels og giver børnene en bedre bærekomfort. fordeler vekten bedre og gir barnet kraftig forbedret bærekomfort. Den justerbare ryg på Bergans 2go skoletaske gør også at tasken kan bruges i flere år, end en normal skoletaske.

Bergans 2go skoletaske passer til børn i højden 110-150 cm. Den vejer kun 825 gram og kan rumme 24 liter.

Bergans 2go skoletaske

2GO leveres i to størrelser nemlig i en 24 liters og 32 liters. Begge modeller har et stort og rumligt hovedrum, samt flere smarte lommer, som gør det lettere at organisere hverdagen i skolen. I denne artikel fokuserer vi udelukkende på modellen med 24 liters rummelighed, der der bedst i test.

Bæresystem
Bergans QuickAdjust™II, Justerbar ryglængde. Længden på skoletaskens ryg kan enkelt og nemt ændres efter barnets højde. Anatomisk formede skulderremmer er med til at forbedre bæresystemet for barnet.

Skoletasken
Stort hovedrum med plads til A4 mappe, bærbar, bøger mv. Polstrede ryg og bund beskytter taskens indhold.

Skoletaskens lommer og små rum
Indvendig lomme til bærbar computer. Udvendige sidelommer til drikkedunk og andet. Forrum med indvendig netlomme med lynlås og nøglering.

Ekstra detaljer ved Bergans 2go skoletaske 24L

  • Justerbar brystspænde.
  • Rem ved hoften (kan spændes helt af).
  • Solidt bærehåndtag øverst.
  • Regnslag med refleks i dertil indrettet lomme.
  • Komprimeringsremmer i siden for at reducere volumen, når skoletasken ikke er fyldt helt op. Dette er en virkelig vigtig funktion der flytter tyngdepunktet ind mod barnets ryg.
  • Massere af reflekser.
  • YKK lynlåse.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Bergans skoletaske er bedst i test

Jyllandsposten har testen en række skoletaske, herunder en JEVA model og en Disney skoletaske. Bergans 2go skoletaske er testvinder og testens ergoterapeut siger dette om Bergans skoletaske: Tasken har tilsyneladende mange gode egenskaber fra vandresække. Velpolstret ryg og skulderstropper og kan justeres så den sidder tæt og fast til kroppen. Anatomisk godt tænkt.

  • Design:4 stjerner
  • Materiale: 5 stjerner
  • Forarbejdning: 5 stjerner

Bergans pink skoletaske med pegasus

Skoletasker med heste og enhjørninger plejer altid at være et hit hos skolepiger. Denne udgave af Bergans 2go skoletasken har fine pegasus heste eller enhjørninger på forlommen og så har den en fin mørk cerise farver, der er god både om sommeren og om vinteren.

bergans skoletaske bedst i test bergans pink skoletaske bergans 2go testvinder bergans unicorn skoletaske bergans enhjørning skoletaske bergans pegasus skoletaske bergans skoletaske med hest
Bergans skoletaske i mørk pink med pegasus heste. Køb den hos Lekmer.dk

Bergans skoletaske med gravemaskiner

Når skoletasken til drenge skal vælges, er det mange gange drengenes hobby og interessse som afspejles ved valg af skoletaske. En skoletaske med graveko er sej at se på viser hvad der interesser barnet.

bergans skoletaske sort skoletaske til 0 klasse skoletaske med gravemaskiner skoletaske med gravko skoletaske bedst i test
Bergans sort skoletaske med gravemaskiner. Køb den hos Lekmer.dk

Blå skoletaske til piger

Supersejt print og knap så tøsset som mange andre skoletasker til piger. Har du en rigtig drengepige der er til friske farver og fart over feltet, vil denne friske udgave af Bergans 2go skoletaske måske være et hit.

bergans skoletaske 2go lyseblå skoletaske til piger skoletaske med hjerter på skoletaske bedst i test skoletaske testvinder skoletaske 0 klasse skoletaske 1 klasse skoletaske
Bergans lyseblå skoletaske med hjerter. Køb den hos Lekmer.dk

Skoletaske med hjerter på

Lyserød skoletaske – testvinder – letvægt skoletaske… Denne model har det bedste i forældres øjne og en sikker vinder i farve og print, hos de fleste piger der er klar til skolestart

pink skoletaske med hjerter på skoletaske fro for kemi skoletaske testvinder skoletaske for piger 0 klasse letvægt skoletaske
Bergans mørk lyserød skoletaske med hjerter. Køb den hos Arnold Busck

Møskeblå skoletaske med grafisk print

En fin skoletaske uden så mange prangende farver og print. En klassisk skoletaske i pæn mærkeblå lacivert farve med lyseblå trekanter i printet, til at bryde den ensfarvet skoletaske.

bergans skoletaske 2go skoletaske 0 klasse skoletaske1 klasse skoletaske bedsst i test bergans skoletaske testvinder skoletaske tilbud skoletaske indskoling
Bergans mørkeblå skoletaske med grafisk print. Køb den hos Lekmer.dk

Lilla skoletaske med stjerner

Er skolepigens ynglingsfarve lilla? Så er denne skoletaske et godt bud på en skoletasker der vil falde i hendes smag. En lilla skoletaske med fine stjerner på. Så er skolepigen klar til første skoledag.

lilla skoletaske 0 klasse lilla skoletaske 1 klasse lilla skoletaske 2 klasse lilla skoletaske med stjerner på skoletaske til piger
Bergans lilla skoletaske med stjerner. Køb den hos Arnold Busck

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletasker: 0. klasse til 2. klasse

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

bergans of norway skoletaske 0 klasse skoletaske til drenge skoletaske skolestart dreng testvinder
Bergans skoletasker til drenge
bergans of norway skoletaske 0 klasse skoletaske til piger 2019 skoletaske skolestart pige testvinder
Bergans skoletasker til piger
TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.