Billig Iphone 5 bumper

ec0159ep1318ed026x1Denne bliver vi lige nød til at dele med jer, for dette tilbud er simpelthen for godt til at være sandt. Men den er god nok.

For nyligt var uheldet ude og den kære iphone blev tabt. Når vi taber noget, så gør vi det med manér. Så selvfølgelig faldt den ned på asfalten og ramte med hjørnet, hvilket resulterede i at hele skærmen crashede. ØV. Normalt ligger Iphonen i et etui, men af en eller anden dum grund, gjorde den selvfølgelig ikke lige der. Nå men der var ikke andet at gøre end at få skiftet skærmen, det er hermed gjort. Flere venner og bekendte har siden anbefalet at få en bumper på telefonen – også selvom den ligger i etui. En bumper ligger en beskyttende kant rundt om telefonen, hvilket er vigtigt da kanterne er mest udsat, især hvis den tabes på et hårdt underlag.

Jagten gik da ind på en bumper, for prøves skal det. Som så mange gange før tyede vi til eBay, hvor vi ofte har været heldige at finde et godt tilbud. Det lykkedes da også denne gang. 1 stk bumper i sort incl forsendelse til Danmark 5,50 kr. Varen kommer fra Kina, så vi skal lige have tålmodighed lidt tid endnu, men somregel plejer pakkerne at komme inden for 2-3 uger.

Mangler du også en bumper til Iphone 5, eller kender du nogen der godt kunne bruge en? Så kan du købe den billige iphone 5 bumper lige her.

Har du ikke handlet på eBay før, har vi lavet en vejledning til handel på ebay – Læs her.