Billig Rejsepung

$_1

Så har vi endnu en gang fundet et godt Ebayfund til jer.

Når familien skal afsted på ferie og der skal holdes styr på billetter, boardingkort, pas og dets lige, kan det være rart at have et sted hvor man kan have det hele samlet. Med en rejsepung/valutamappe bliver det nemmere at have overblikket over alle ens værdigenstande, da den er godt organiseret med flere små rum, så tingene kan holdes opdelt. Rejsepungen har både lommer til papirer, kort og lynlås lomme indvendig. Rejsepungen har en størrelse som gør at den er nem at have med i tasken. Målene på rejsepungen er 25*14*1,6 cm. Rejsepungen er unisex og lavet i flere forskellige flotte farver.

Smart rejsepung og så endda til en meget overkommelig pris hvor alle kan være. Prisen for denne rejsepung er ca 21 kr og det er endda inklusiv levering med posten. Så bliver det vist ikke billigere. Rejsepungen kan købes hos ebay her.

Er det første gang du skal handle på Ebay og er du usikker på hvordan det fungerer? Så har vi samlet en ebay guide hvor vi giver dig gode råd til du bedst får en sikker handel. Se guiden til handel på ebay her.

Vi har selv med fordel handlet flere gange på ebay og har kun haft gode oplevelser. Vi har oplevet meget få gange at en vares stand ikke var som forventet eller en pakke ikke dukkede op. Alle gange er det blevet løst meget hurtigt med sælger, hvor pengene enten er blevet refunderet eller en ny vare er blevet tilsendt. Vi kan derfor kun anbefale alle vores læsere at give sig i kast med at handle på ebay. Det eneste du dog skal være opmærksom på ved køb fra ebay er hvor pakken sendes fra. Oftest er de ting vi har bestilt blevet afsendt fra Kina og derfra kan man godt vente en leveringstid på 2-4 uger.

Indlægget billig rejsepung indeholder affiliatelinks