Når ferien går til udlandet kan det være en fordel at børnene får deres egen kuffert. De fleste små børn synes det er sjovt at trille rundt med deres egen kuffert. Det smarte ved at de får deres egen kuffert med er, at så kan de også opbevare lidt legetøj som kan bruges som underholdning under flyveturen. Der findes mange billige bud i supermarkederne, men vil man have en der kan holde lidt længere tid, er her et par gode bud:

Conwood børnekuffert

 

Funktionel børnekuffert samt matchende lille rygsæk, som passer ind i kufferten. Rygsækken har i sit overordnet rum, et lille rum i sig. Kufferten kan i den ene side lukkes af med lynlås, så kufferten derved bliver opdelt i to rum. Modellen har i den anden side et elastisk krydsbånd. Kufferten har to hjul og passer perfekt i størrelsen som håndbagage (Har du du ikke styr på håndbagage reglerne, kan du læse om dem her). Men det er også en fin lille størrelse kuffert til barnet der skal på weekendtur hos bedsteforældrene.

 

Rygsækken og kufferten er et sæt og sælges kun samlet.
Mål for kuffert: 44 x 30 x 22 cm
Mål for rygsæk: 33 x 23 x 15 cm

Normalpris for sættet er 699,- Lige nu er der dog 40 % at spare. Sættet kan derfor købes for 419,40. Køb det her.

collage

Trunki børnekuffert

De populære kufferter fra Trunki er også et stort hit blandt både børn og voksne. Det smarte ved disse er at de er er lavet i hård plast, som kan tåle at børnene sidder på dem. Samtidig er de udstyret med en rem så forældrene kan trække børnene rundt. Kufferterne er udover det udstyret med to hanke, så de også med fordel kan bæres af forældrene, når børnene bliver alt for trætte. Trunki findes også i en masse smarte motiver og priserne ligger normalt fra 399,75 og opefter. Lige nu er der dog noget rabat at hente på flere af modellerne. Se udvalget her.

Pick & Pack børnekuffert

Pick & Pack laver også nogle sjove og iøjnenefaldende kufferter. Kufferternes form ligner mere formen på de voksnes og teleskopet kan da også gå lidt højere op end på mange andre børnekufferter. I serien findes der også små smarte rygsække med brystspænde, og findes i flere smarte print, se de forskellige print her hos Rejsegear.

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.