Celavi skoletaske – skoletaskesæt

celavi skoletaske selavi skoletaske skoletaske med gymnastikpose og penalhus skoletaske tilbud

Celavi skoletaskesæt – fås i 4 farver: Støvet rosa skoletaske, Lilla skoletaske med blomsterprint, Grå skoletaske med pile og en sort skoletaske med boldprint. 

De fine CelaVi skoletasker fås i de fire mønstre som ses på billedet ovenfor. En CeLaVi skoletaske købes inklusiv matchende gymnastikpose og matchende penalhus. Man får dermed et helt sæt, når valget falder på CaLaVi.

En Celavi skoletaske tasken består af ét stort rum, med en rumdeler. Rumdeleren gør at der er en særskilt plads til en laptop eller en tablet/iPad. Foran findes en mindre lomme til penalhuset og i samme lomme findes en plastiklomme til skoleskemaet. På den måde har skema og penalhus en sikret plads og behøver ikke ligge sammen med bøgerne i det store rum. På ydersiden af denne lomme, er der en endnu mindre lomme til forskellige småting. F.eks. nøgler, eller rejsekort. Nederst på forsiden af en CeLaVi skoletaske, er der et rum med isoleringseffekt. så madpakken kan holdes kølig hele dagen, og i den ene side findes en lomme i nettet polyester, til drikkedunken.

Skoletasken har en ergonomisk polstret ryg, så den er komfortabel at bære rundt på. Der er justerbare og polstrede remme, der kan spændes sammen ved brystet for at få en ekstra støtte. Tasken har smuds- og vandafvisende imprænering og praktiske reflekser, så barnet bliver synliggjort i trafikken.

Til skoletasken medfølger der desuden en matchende gymnastiktaske, med en reflekterende overflade, med god plads til håndklæde, sko og skiftetøj. Gymnastiktasken kan spændes fast til tasken med praktiske velcrostropper. Derover medfølger der også et penalhus, med god plads til blyanter og farver.

CelaVi skoletasken passer til børn i alderen 5-10 år. Mål i cm: 28Bx15Dx40H.

CeLaVi skoeltaskesæt

celavi skoletaske selavi skoletaske skoletaske med gymnastikpose og penalhus skoletaske støvet rosa

CeLaVi skoletaskesæt i støvet Rosa – skoletaske i pigefarve

CeLaVi er et mærke der er kendt for kvalitetstøj til børn – særligt godt overtøj. CeLaVi er skabt med tanke på velvære. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker i al slags vejr. Tøjet er solidt, smart og i klare farver. Skønne motiver går igen på regntøj og gummistøvler og kan kombineres i utallige variationer.

Vejret er underordnet, når vandsøjletrykket og åndbarheden på funktionelt overtøj er højt som her. Gummistøvlerne har en pasform, som gør mange timers ophold i vandpytterne til en selvfølge. CeLaVi har også et stort basisprogram af skindfutter, undertøj, nattøj samt uldundertøj. CeLaVi gør livet skønt – især for børn.

CeLaVi skoletaske modeller er sidste skud på stammen over lækkert udstyr til børn. Hele skoletaskesættet fra CeLaVi koster 599,- inkl. fragt, og fås her hos kids-world.