Day favoritter

Der har længe været stille her på Taskeholic, hvilket har skyldtes at vigtigere ting har krævet vores opmærksomhed, samt vi har ventet på at de nye varer skulle lande rundt om i butikkerne. Forårsvarerne er nu så småt begyndt at dukke op de fleste steder og lad os bare sige at vi er begejstret for det vi ser. Vi vil over den kommende periode hvis jer nogle af alle de skønne tasker, som gerne måtte komme hjem hos os at bo.

Vi har tidligere skrevet om Day tasker og vi må da også ærligt indrømme at der i garderoben allerede er et par Day tasker. Men hvem har ikke det? Ikke desto mindre har vi fundet nogle nye Day favoritter blandt den nye kollektion, som meget gerne måtte flytte ind i vores garderobe:

Day - kosmetiktaske - Suit BlueDay Gweneth stor kosmetiktaske – suit blue – med det klassiske og flotte Day logo på siden. Indvendigt i tasken er et stort rum, samt en åben lomme. Fremstillet af: 100 % polyester
Størrelse: 32 x 22 cm. Pris 199,95. Køb her.

Day shopperDay GW Mix bag – Kohl. Denne taske er den ideelle følgesvend når dagen står på weekend-getaways. De ekstra lange stropper gør, at tasken er behagelig at gå med i flere timer, mens dens praktiske størrelse gør, at tasken både kan bruges til shopping og til hverdagsbrug. Str: 40 x 50 cm. Pris 399,- Køb her.

day_toteDAY Gweneth Geo Quilt Tote – Black. Feminin og samtidig rummelig taske der er oplagt både til hverdagen og shopping. Str: 45 x 50 cm. Pris 599,- Køb her.

Se flere Day tasker her

Indlægget Day favoritter indeholder affiliatelinks