En og/eller flere ønskelister er ved at blive skrevet her. Ønskerne er mange i år. Godt læsestof, tasker, punge og lækker hudpleje er bare lidt af det der står på i års ønskeseddel. Men en ting der virkelig er et stort ønske er en ny kuffert. Den gamle kunne måske godt bruges lidt længere, men den vejer et ondt år og så er den kun med 2 hjul. Hvilket gør at man bærer halvdelen af vægten når man kører med den. Derfor vil en 4 hjulet kuffert være at foretrække, de er nemme at køre med og gør rejsen meget lettere. Et godt bud på en ny kuffert kunne være en fra mærket Delsey. Delsey er et fransk firma som laver kufferter der både er pæne og praktiske. Se lidt af Delseys kufferter her;

93320016-1-delsey-605-812

Delsey kuffert Schedule 64 cm. En elegant kuffert – designet i en riflet overflade med anti-rids effekt, hvilket gør at kufferten forbliver pæn. Indvendig er der i den ene side et krydsbånd, så tøjet holdes på plads, og i modsatte side er der en lynlåslomme. Dette er praktisk, når sko og tøj eller rent og beskidt tøj skal holdes adskilt. Derudover er der en lynlåslomme i midten. Det store rum lukkes med lynlås og låses i en sikker og godkendt TSA lås.
De 4 støjsvage hjul gør det nemt at komme omkring, teleskopet er komfortabelt, og top- og sidehåndtaget gør det nemt at løfte kuffert af bagagebåndet. Mål: 64 x 46 x 26 cm.Vægt: 3,9 kg. Volume: 72 L. Schedule serien fra Delsey laves i 3 forskellige str hhv 53, 64, og 77 cm. Serien findes i gyldenbrun/kastanje og sort. Serien er en limited edition og kan lige nu købes med rabat her.

Delsey_kuffert_trolly_69cm_Discrete_003034810-16_kastanje_f

Delsey kuffert Discrete 69 cm. Blød kuffert der er utrolig slidstærk og rummelig. Den har en stor forlomme, der kan lynes langt ned i siderne. Den lukkes med lynlås og er delt op i 2, i den dybe bund er der krydsbånd, og i toppen er der en netlomme med lynlås. Den kan udvides, hvis du får brug for lidt ekstra plads til souvenirs på hjemrejsen. Den har godkendt TSA-lås  (Travel Sentry Approved), som kræves ved ind- og udrejse i blandt andet USA.
De 4 hjul gør det nemt at komme omkring med trolleyen , top- og sidehåndtag gør det nemt at løfte den af bagagebåndet. Mål: 69,5 x 43 x 30/exp. 34 cm.
Vægt: 4,4 kg. Volume: 83,2 L. Ligeledes findes denne i flere størrelser, se mere her.

93380010-1-Delsey-Aero60

Delsey kuffert Aero spinner 60 cm. Hardcase kuffert med 4 hjul. Hvert hjul er med dobbelt hjul, hvilket giver en bedre stabilitet når der først er vægt i kufferten. Kufferten kan udvides efter behov, der er derfor altid plads til de ekstra indkøb. Kufferten er delt i to dele, hvor den en del har et krydsbånd og den anden del lukkes til med lynlås. TSA-lås. Mål: 60 x 39 x 26/33,5 cm.
Vægt: 3,8 kg. Volume: 55+16 L. Se mere her.

Vi kan godt lide farverne på alle de viste modeller. De er både pæne og så er de nemmere at kende i mængden af alle de sorte kufferter.

Se flere Delsey kufferter her.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.