Depeche taske med slangeprint

De fleste kvinder kender vist nok følelsen at falde for et stykke tøj, en taske eller et par sko, som man bare ikke kan slå ud af tankerne. Sådan har vi det med denne taske fra Depeche. Derfor står den nu også højest på ønskelisten.

 

Modellen vi er faldet for er denne skønne model fra Depeche med slange print. Tasken er lavet i kalveskind som er præget så det får dette unikke udseende. Tasken måler ca 40 cm x 25 cm og lukkes foroven med lynlås. Tasken kan bæres i de to hanke og ellers medfølger der skulderrem, så den også kan bruges som cross over. Pris 1299,-. God model der med fordel kan bruges både til hverdag og arbejde/studie.

Depeche er et dansk brand der har eksisteret siden 1999, mærket er designet af Janni Hørdum. Depeche kommer fra det franske sprog, hvor ordet betyder nyhed eller update. Depeche laver tasker, punge og bælter i en lækker skind kvalitet, skindkvaliteten er blandt andet med til at understøtte brandets rå look. For at give produkterne et råt og unikt udseende, er de oftest udstyret med nitter, fletninger, pels eller tydelige syninger.

Hvad står højest på din ønskeliste?