Har set I set at Samsonite er begyndt at lave Disney tasker og kufferter til de mindste i familien? Samsonite er et anerkendt mærke som er kendt for deres gode kvalitets kufferter.

Samsonite har i flere år haft en eller flere børneserier som har fokuseret på forskellige dyr eller print. Men nu har de kastet sig ud i også at lave med Disney print. Vi har kigget lidt på de forskellige Disney produkter og indtil videre synes vi kun godt om dem. Priserne er fornuftige, farverne er gode og der er en del forskellige både til piger og drenge.

Her er lidt af de spændende nyheder fra Disney by Samsonite:

backpack_samsonite_disney_minnie_love_12666Disney-by-Samsonite-17C-001-boernekuffert-trolley-Mickey Disney-By-Samsonite-17C-020-gymnastikpose-Violetta Blaa-Disney_By_Samsonite-DISNEY_BACKPACK_M-0116C002-41S-01 backpack_samsonite_disney_tinkerbell_butterfly_12462 suitcase_samsonite_cosmolite_disney_12361

Dette er bare et lille udsnit af alle de spændende produkter der er i Disney by Samsonite serien. Serie indeholder børnekufferter, rygsække i forskellige størrelser, toilettasker, penalhus osv. Priserne starter fra 89 kr og opefter. Disse disney figurer er i øjeblikket at finde i sortimentet: Minnie Mouse, Violetta, Cars, Mickey Mouse, Disney prinsesser, Spiderman, Klokkeblomst og the Avengers. Se alle figurer og print på Samsonites hjemmeside, Sortimentet udvikles løbende i forhold til hvad der hitter blandt de små prinser og prinsesser. desuden forhandles de rundt om i landet hos de fleste taskebutikker der forhandler Samsonite. Bemærk dog at sortimentet kan svinge fra butik til butik.
Oplagt ønske til barnets næste fødselsdag eller jul.

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.