Done by deer børnerygsæk

Er du på jagt efter en børnerygsæk til barnet til enten vuggestue eller børnehavebrug?

Done by Deer er et lækkert dansk design af Helene Hjort. Done by deer produkterne er lavet i et skønt design med fokus på sikkerhed, modige farver og innovativt design. Done by Deer er kendt for deres skønne skæve figurer. I sortimentet fra Done by Deer findes der flere spændende produkter, både Pixibogshylder som er blevet en bestseller, diverse spændende opbevaringsløsninger, babylegetøj, ammepude, sutteklude, babysengetøj, juniorsengetøj, puslepuder, sengerande m.m. I sortimentet findes der også børnerygsæk i fint print både til drenge og piger.

Done by deer børnerygsæk lyseblå Done by deer børnerygsæk lyserødSmart rygsæk fra Done by Deer med seje detaljer som lynlås i oversize størrelse og piping i fræk kontrastfarve. Rygsækken kan foldes og pakkes sammen i forlommen, så den ikke fylder ret meget, når den fx skal med i kufferten på ferien. Med rem til at spænde om maven for at stabilisere vægten på ryggen. Måler 30 cm i højden. Pris 199,95 køb her.

Done by Deer er et sødt og skørt univers, der er elsket af både børn og legesyge forældre. De fjollede figurer er kombineret med et lækkert design og opfordrer til leg og ballade samtidig med at det stimulerer barnets udvikling og sociale færdigheder.


Indlægget Done by Deer børnerygsæk indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.