Eastpak skoletaske

eastpakEn rygsæk som er og bliver ved med at være populær som skoletaske er modellen padded pak´r fra Eastpak. Rygsækken er oprindeligt designet til at skulle være en rygsæk som kunne bruges i fritiden. Men det enkle design i diverse farverige farver, har slået sig fast som en skoletaske for flere år tilbage, og den position fortsætter den med at have. Vi må da også ærligt erkende at vi i vores skoletid havde denne model. Den var både smart og så var det den alle de andre også rendte rundt med.

Eastpak padded pak´r er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt. Den populære model er udstyret med 1 stort rum og lynlåslomme foran. Volumen er 24 liter. Pris 399,- Modellen laves i et hav af farver. Køb den her.

De senere år er modellen der hedder Out of Office fra Eastpak ved at blive mere og mere populær. Det gode ved Out of Office er at den har det klassiske design fra padded pak´r, men derudover har den fået en separat lomme til en bærbar. Lommen er foeret så pc´en ligger godt beskyttet. Lommen kan også med fordel bruges til at give opdeling i den store rum.

eastpak2Eastpak Out of Office har en volume på 27 Liter. Den er lidt højere og bredere end den klassiske model. Dette er kun en fordel, da det giver bedre plads til ens mapper og bøger.  Køb den her.

Udover de viste modeller, tilbyder Eastpak flere smarte og funktionelle rygsække til skole og hverdag. Se hele udvalget her.

De viste produkter er fundet hos Carriealong.dk, Er det første gang du handler hos Carriealong.dk, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og spar 10 % på første køb.

(Indlægget Eastpak skoletaske indeholder affiliatelinks)