Eastpak skoletaske

 

eastpak skoletaske eastpack skoletaske eastpak padded rygsaek

Eastpak skoletaske 2018 – Eastpak Padded i de nyeste farver

En rygsæk som er og bliver ved med at være populær som skoletaske er modellen padded pak´r fra Eastpak. Rygsækken er oprindeligt designet til at skulle være en rygsæk som kunne bruges i fritiden. Men det enkle design i diverse farverige farver, har slået sig fast som en skoletaske for flere år tilbage, og den position fortsætter den med at have. Vi må da også ærligt erkende at vi i vores skoletid havde denne model. Den var både smart og så var det den alle de andre også rendte rundt med.

Eastpak padded pak´r er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt. Den populære model er udstyret med 1 stort rum og lynlåslomme foran. Volumen er 24 liter. Pris 399,- Modellen måler 40 x 30 x 18 cm og laves i et hav af farver. Køb den her hos 2trendy.dk.

eastpak skoletaske eastpak padded

Eastpak Padded fås i mange farver

 

Eastpak Skoletaske – Eastpak Ciera

Et andet frist pust fra Eastpak er den enkle Eastpak Ciera der er en stærk nyhed fra Eastpak. Eastpak Ciera rygsækken er i slidstærkt materiale. Den indeholder ét stort rum med plads til bøger og lignende, samt et polstret sleeve, så laptop beskyttes på farten. Ryggen er polstret for ekstra komfort og rygsækken lukkes med snore og et brunt læderspænde forrest. Lukningen er en fin detalje fra Eastpak. 

eastpak ciera eastpak skoletaske sort ciera graa

Eastpak Ciera 2018 modeller – Eastpak skoletaske med pc lomme – fås i sort og grå.

Eastpak Ciera er af 100% polyester og måler 42 x 19 x 11 cm. Bemærk at den er slank og har en mindre volume end den ovenstående Eastpak padded pak´r.

De viste produkter er fundet hos 2trendy.dk der er e-mærket og tilbyder GRATIS FRAGT og GRATIS ombytning.

 

LÆS OGSÅ: Eastpak Egghead og Eastpak Austin som skoletaske

(Indlægget Eastpak skoletaske indeholder affiliatelinks)

Ergobag skoletaske