Ecoist tasker tilbud

Det er efterhånden lidt år siden at Egoist rigtigt bragede frem i diverse butikkerne. De var sjove på grund af de var så anderledes end hvad der ellers var på markedet. Siden da bragede det frem med kreative sjæle der lavede tasker efter samme fremgangsmåde som Ecoist taskerne og som tilmed kunne sælges billigere.

Ecoist tasker og punge er fremstillet af farvestrålende materiale, som har det tilfælles at det alt sammen er kasseret. Ecoist tasker og punge fremstilles af alt fra slikpapir, bykort, coca-cola etiketter og lignende.Tasker flettes flettes af kvinder i Peru og Mexico efter fair trade-principper, så de får en retfærdig betaling for deres varer og mulighed for en bedre tilværelse. Alle Ecoist tasker og punge er coatet på overfladen, så de er vandafvisende.
Ecoist planter et træ for hver taske, der bliver solgt.

Hos Smykkegave.dk forhandler der stadig Ecoist produkterne og nu er det endda muligt at købe dem til en endnu bedre pris = tilbudspris.

Ecoist pungSmart Ecoist pung flettet i hvid og orange slikpapir. Remmen er aftagelig. Mål: 13x9x4 cm. Normalpris 250,- køb den nu for 99,- her.

EcoistDen lidt større pung fra Ecoist flettet af aviser. Den kan også bruges som en lille taske.
Ecoist tasken er rummelig og fin når du skal have lidt ekstra med i byen. Remmen er aftagl Mål: 25x11x5 cm. Normalpris 495,- Sælges nu for 199,- køb den her.

Ecoist taskeElegant taske fra Ecoist, modellen Daily flettet at materiale i mat sølv og sort. En fantastisk Ecoist taske, som vækker opsigt overalt. Ecoist tasken har dobbelte sorte hanke. Mål: 28x35x16 cm + hanke. Normalpris 1650,- Tilbudspris er 699,- køb den her.


Indlægget Ecoist tasker tilbud indeholder affiliatelinks