Det svenske mærke Elodie Details laver produkter til børn i flot og anderledes design – i en rigtig god kvalitet. Elodie Details nytænkning og mangfoldighed af matchende produkter, har givet dem en position som et af Europas førende varemærker inden for designede babyprodukter. Elodie Details har et stort sortiment der dækker over klapvogne, pusletasker, rygsække, hue og vanter til babyen og meget mere. Vi har samlet lidt af taskerne fra Elodie Details her:

Elodie details rygsækRygsæk fra Elodie Details en perfekt første rygsæk til de allermindste. Mini rygsækken fra Elodie Details har samme størrelse som en Kånken Mini fra Fjällräven og egner sig til den samme målgruppe. Bryststrop med easy-release magnetlukning så rygsækken sidder godt på skuldrene og stropperne ikke glider ned. Forede og justerbare skulderstropper. Sidde pude i termomateriale, der kan tages ud og som barnet kan sidde på, hvis benene skal have et hvil. Mål: Højde 28 cm – Bredde 21 cm – Rumindhold 7 L. Rygsækken laves i flere forskellige farver. Pris 398,- Køb den her.

Elodie details shopperStrollershopper fra Elodie Details. StrollerShopper er en meget praktisk, cool and næsten bundløs stofpose. StrollerShopperen har en indvendig lomme designet til vådservietter og bleer – og masser af plads til alt muligt andet. Shopperen hænger lige så godt på styret som over skulderen. Slut med indkøbsposer i plastik og håndtag der kan briste; med en StrollerShopper er du samtidig også god ved miljøet. Kan foldes sammen, så den er nem er nem at have med i tasken. Findes i flere flotte designs. Pris 298,- Køb den her.

Elodie Details pusletaskeElodie Details pusletaske i stilren polyester, med lækre detaljer og i høj kvalitet. Masser af lommer og rum, pusleunderlag, robust kvalitet der er nem at holde ren. Yderst er der to skjulte lommer i hver ende, så drikkeflasker kan stå op hele tiden. Pusletasken måler (LxHxD): 45 x 34 x 18 cm (målt nederst). Pusletasken kan nemt rumme en bærbar PC og bruges som almindelig taske. Modellen findes i flere forskellige farver. Pris 968,- Køb den her.

De viste tasker fra Elodie Details er fundet på Babygear.dk som tilbyder i stort udvalg af babyudstyr, indretning, børnetøj, møbler og legetøj til børn. Babygear.dk tilbyder altid gratis fragt.

Indlægget Elodie Details tasker indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.