Vi har længe gået og været lidt lune på taskerne fra det danske mærke Erbs. Vi har netop opdaget at et par af Erbs modellerne sælges med 50% på carriealong.dk og det vil vi da lige dele med jer:

93460019-1-erbs-BG2728Clutch i præget skind og ruskind fra Erbs. Model nr: BG2728 Gym clutch. Clutchen er lavet i fin kombination af ruskind og præget skind. Den lukkes med en lynlås i toppen, og indvendig er der et stort rum samt en sidelomme med lynlås. Clutchen er lavet i pænt og klassisk design og kan bruges både til hverdag og fest. Mål: 22 x 16 cm. Normalprisen er 299,-, men det kan købes nu for den halve pris: 149,50. Dette er et rigtig godt tilbud, som vi er meget fristet til at bestille hjem. Køb den her.

Erbs_BG1016_Handtaske_Black_front

Erbs shopper. Model nr: BG1016 Karla. Klassisk shopper med slangeprint, som giver tasken et unikt design. Shopperen har et stort rum, med lidt små lommer indvendig. Desuden har den lommen på forsiden med klappen og bagpå et lynlåsrum. Tasken er lavet i et syntetisk materiale. De 2 faste hanke er lange nok til, at du både kan bære den over armen eller skulderen og det firkantede og faste design gør, at den står godt, når du sætter den fra dig. Mål: 32 x 40 cm. Normalpris for denne skønne model er 399 kr, køb den nu for 199,50. Se flere billeder og køb den her.

OBS!!! Skal du bruge en af disse som julegaver, så har Carriealong landsdækkende bytteservice.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.