ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter: ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.

Det tyske mærke “ergobag” er forholdsvis nye på det danske skoletaskemarked. Men umiddelbart efter deres indtog på det danske marked, vandt ergobag Forbrugerrådet TÆNKs skoletaske test med modellen “prime”. Ergobag prime er skoletaske fra 0. klasse til 2. klasse, altså den bedste begynder-skoletaske.

Ergobag skoletaske 2019 model ergobag testvinder skoletaske Forbrugerrådet tænk test skoletaske bedst i tænk test skoletaske ergobag prime 2019

Værd at vide om ergobag skoletaske

ergobag prime – Ergonomi

Ergobag kombinerer ergonomi-konceptet for innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal opfylde. EN ergobag prime skoletaske følger princippet om den optimale vægtfordeling, som har har bevist sit værd i professionel vandresport. Dertil kommer at den vokser med barnet. En ergobag prime kan anvendes til børn i højde 1 meter til 1½ meter, herefter bør der skiftes til en større taske

Polstrede bækkenfinner omslutter hofterne og fordeler vægten fra skuldrene til det mere stabile bækkenpartiet. En aluminiumsramme sørger for ekstra stabilitet og understøtter vægtfordelingen til bækkenpartiet. Den åndbare rygpolstring smyger sig tæt til hvirvelsøjlen og sørger for at tasken sidder utrolig behageligt.

Skulderstropperne, der er specielt formet til børnenes anatomi, kan indstilles langs alu-rammen til den aktuelle kropsstørrelse. På den måde vokser ergobagen med gennem hele grundskoletiden. Fra 1 meter til 1½ meter.

Ergobag prime – Tilpasning

Individuelt, mere individuelt , ergobag – smagen ændrer sig og det samme gør ergobag! Med udskiftelige kletties og farveflader kan man ganske enkelt skifte mellem favoritmotiver- og farver, uden at man skal ud og købe en ny rygsæk.

Brandbiler, prinsesser eller dinosaurer? Ergobag prime kletties kan udskiftes og der er mere end 30 forskellige sæt motiver at vælge imellem.

Ergobag prime – Bæredygtighed

Ergobag vil være så gode mod miljøet som muligt. Derfor anvendes f.eks. tekstiler, der er fremstillet 100% af genanvendelige PET-materialer, i fremstillingen af ergobag prime skoletaskerne. Det betyder at produktionsmetoden nedsætter miljøbelastningen enormt, fordi de naturlige ressourcer skånes og plasticaffald finder ny anvendelse som skoletaske. I skrivende stund er over 40 milloner plastflasker omdannet til ergobag skoletasker! Har I en holdning til klima og miljø? Så er en ergobag den eneste løsning, hvis der skal investeres i en ny skoletaske.

Ergobag prime – Synlighed

Ergobag prime skoletaske er forsynet med masser af reflekser. Desuden sørger fluorescerende lynlåsflader i fire pangfarver, for forbedret synlighed i trafikken. Tusinde små glaskugler, der opfanger lys og kaster det tilbage til lyskilden: Sådan virker det refleksmateriale som ergobag prime skoletaske er fremstillet i. Reflekserne er anbragt hele vejen rundt om skoletasken. De omkranser rygsækken , så dens kontur også er nem at kende i mørke.

Fakta om ergobag prime

  • Forbrugerrådet TÆNK testvinder
  • Der genbruges ca. 18 halvliters plastflasker til fremstilling af én ergobag prime skoletaske
  • Materialet er vandafvisende og smudsafvisende
  • matchende penalhus og gymnastikpose kan tilkøbes
  • Ergobag prime måler 25 x 22 x 35 cm
  • Ergobag prime vejer 1.100 gram
  • Ergobag kan rumme ca. 20 liter

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Lilla ergobag prime skoletaske (Special Edition)

Flot mørkelilla ergobag prime skoletaske med stjerner der rent faktisk lyser i mørket, idét stjernerne indeholder tusindvis af små lysende reflekser. Lilla skoletaske til piger med hang til flotte farver og en lækker skoletaske.

lilla ergobag prime special edition lilla ergobag 2019 model ergobag til piger miljøvenlig skoletaske testvinder skoletaske bedst i test
Forbrugerrådets “Bedst i Test” ergobag prime skoletaske – Køb den her hos miinto

Lilla og pink havfrue skoletaske fra ergobag

Når skoletasken til piger skal vælges, er det mange gange pigernes største hobby eller interesse, som afspejles ved skoletaskevalget. Denne skoletaske har mange pigers yngligsfarver – og et klettie med en fin havfrue. Flot slitfuldt havfrue tema!

ergobag prime forbrugerrådets testvinder ergobag prime havfrue skoletaske lilla skoletaske
Forbrugerrådets “Bedst i Test” ergobag prime skoletaske – Køb den her hos miinto

Sort og rød ergobag prime skoletaske

Sort med sejt grafisk look. Et design der får én til at tænke på en hvis hr. superhelt. Ergobag Prime “red” er fra 2019 kollektionen!

ergobag red ergobag prime 2019 skoletaske bedst i test forbrugerrådets testvinder skoletaske sort skoletaske
Forbrugerrådets “Bedst i Test” ergobag prime skoletaske – Køb den her hos miinto

Blå ergobag prime skoletaske (Special edition)

Flot mørkeblå ergobag prime skoletaske med stjerner der rent faktisk lyser i mørket, idét stjernerne indeholder tusindvis af små lysende reflekser. Blå skoletaske til drenge med hang til flotte farver og en lækker skoletaske.

blå ergobag prime skoletaske med stjerner ergobag prime 2019
Forbrugerrådets “Bedst i Test” ergobag prime skoletaske – Køb den her hos miinto

Turkis ergobag prime skoletaske

Wow! Super flot turkis og pink skoletaske med pingvin klettie på forlommen. Virkelig frisk i farven og et frisk pust til verdenen af skoletasker anno 2019. Vi er slet ikke i tvivl om at denne turkis model af ergobag prime skoletasken, vil blive blandt topsælgerne i år.

turkis ergobag prime skoletaske med pingviner turkis og pink skoletaske ergobaf prime 2019
Forbrugerrådets “Bedst i Test” ergobag prime skoletaske – Køb den her hos miinto

LÆS OGSÅ: ergobags matchende penalhus

LÆS OGSÅ: JEVA Beginners skoletaske

LÆS OGSÅ: LEGO MAXI skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.