På jagt efter en feminin arbejdstaske? Vi har fundet på lidt forskellige bud frem:101550015-1_mandarin_fzt70

 

Mandarina Duck arbejdstaske. Tasken indeholder masser af rum, som sørger for, at dine ting er godt organiseret og giver dig et godt overblik taskens indhold. Tasken har både plads til computer, samt A4 papir, hvilket naturligvis vil gøre tasken brugbar på arbejdet eller i skolen. Modellen har både to faste hanke, så den kan anvendes som en håndtaske. Derudover har den også en aftagelig skulderrem. Mål: 40 x 32 x 10 cm. Pris 2399,- Se flere billeder her.

Mywalit_taske_1587_black-blue-f_2

Computertasken fra Mywalit er lavet i lækkert, glat kalveskind, og som det er kendetegnet ved Mywalits produkter har den fine farvekontraster – som man kun bliver glad af at se på.
Tasken lukkes med en lynlås i toppen, indvendig har den en lomme til  PC, en stor lynlåslomme, samt flere små lommer så det er nemt at organisere alle ens ting. De mange lommer og den gode organisering, gør den oplagt til arbejdstaske eller til studietaske.
Tasken kan enten bæres i de to bærehanke, derudover medfølger der også en justerbar skulderrem, så det er muligt at bære den som en crossover.Målene på denne taske er 40 x 30 cm, pris 1875,-

Gigi_AABE_ComputerTaske_Black_frontGigi Fratelli pc-taske, model nr: AABE. Elegant og stilren taske. Computertasken har et helt enkelt look – sort skind med guld logo på forsiden og en guldfarvet lynlås der kan åbne tasken på 3 af siderne. Indvendig er der computerlomme, sidelomme med lynlås, to store rum der adskilles af en stor lynlåslomme, to mobillommer og på bagsiden en lynlåslomme. Den er derfor godt organiseret og det er nemt at holde overblik over ens ting. Tasken er pæn og kan bruges både til arbejds- og hverdagsbrug. Tasken kan bæres enten i skulderremmen eller i den justerbare skulderrem der medfølger. Mål: 40 x 30 cm. Pris 1899,-. Se flere billeder her.

0091460028-1-a47k5195-sortBallerini computertaske: Office big. Elegant og klassisk computertaske. Den sorte computertaske er designet i smukt saffiano skind, der på afstand ser helt glat ud, men tæt på har fine linjer, der giver struktur. Et stort lynlåsrum. Indeni er der en PC lomme med elastisk bånd, der holder PC’en på plads, 2 visitkortlommer, plads til 3 kuglepenne samt en lynlåslomme. På bagsiden er der en bred lomme, den lukkes med magnetknap og kan lynes op i bunden, du får derved muligheden for at sætte den udover teleskophåndtaget på din kabinetrolley. Der medfølger en justerbar skulderrem. Mål: 40 x 30 cm. Pris 2999,- Se flere billeder her.

92650015-1_Adax_688560

Adax Cph Vega håndtaske i skind, model nr 688560. . Tasken er stor nok til at kunne indeholde A4 papir og tablet, og kan derfor med fordel bruges til studie- eller arbejdsbrug. Der er 2 store lynlåslommer på hver side af den, og det store rum i midten lukkes ligeledes med en kraftig lynlås. Tasken har 2 faste hanke, og derudover en justerbar skulderrem der kan tages af. Mål: 33 x 24 cm. Pris 1499,-. Flere billeder af tasken kan ses her.

Se flere gode på en feminin arbejdstaske her hos Carriealong.dk

Indlægget Feminin arbejdstaske skind indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.