Vi har fået en forespørgsel på, om vi ikke kunne prøve at finde nogle feminine arbejdstasker, med plads til pc og gerne i skind. Nemt nok, tænkte vi til at starte med. Indtil vi kom ud i diverse butikker og så det udvalg der var. Man kan få mange store tasker til kvinder, men der er ikke særlig mange af dem der er organiseret så de er ideelle til arbejdsbrug. Til mænd er der et kæmpe udvalg, men mange af dem er også ret maskuline at se på. Men vi har fundet lidt bud på en arbejdstaske til kvinder her:

Gigi_AABE_ComputerTaske_Black_frontGigi Fratelli pc-taske, model nr: AABE. Elegant og stilren taske. Computertasken har et helt enkelt look – sort skind med guld logo på forsiden og en guldfarvet lynlås der kan åbne tasken på 3 af siderne. Indvendig er der computerlomme, sidelomme med lynlås, to store rum der adskilles af en stor lynlåslomme, to mobillommer og på bagsiden en lynlåslomme. Den er derfor godt organiseret og det er nemt at holde overblik over ens ting. Tasken er pæn og kan bruges både til arbejds- og hverdagsbrug. Tasken kan bæres enten i skulderremmen eller i den justerbare skulderrem der medfølger. Mål: 40 x 30 cm. Pris 1899,-. Se flere billeder her.

taschendieb_td002lt_taske_anthracite_frontTaschendieb computertaske i skind. Model nr:TD-002-LT. Taschendieb computertaske til den rå og modebevidste forretningskvinde. Rå og unik computertaske i kraftigt buffalo skind. Yderst funktionel computertaske med en stor bred lynlåslomme bagpå, det samme er der foran, hvor der indeni er organiseret i forhold til alle de småting man skal have styr på.
Der er separat PC lomme med skindstrop til at holde din PC forsvarligt på plads samt en stor lynlåslomme i siden. Der medfølger en justerbar skulderrem der kombineret af skind og canvas. Mål: 42 x 33 cm. Pris 1849,- Se flere billeder her.

Gigi_AAAI_Black_Skuldertaske_front_3Gigi Fratelli computertaske i skind. Model: AAAI.  GIGI Fratellis computertaske er lavet i lækkert blødt kalveskind, tasken er sort med brune hanke og lyse stikninger. Findes også i andre farvekombinationer. Tasken lukkes med lynlås i toppen og indeni et stort rum der er delt op af et skillerum med lynlås, 2 mobillommer og i den anden side en stor lynlåslomme. Lynlåslomme både foran og bagpå tasken. Tasken kan bæres i den to skindhanke eller som skuldertaske med den justerbare skulderrem der medfølger. Taskens mål: 30 x 40 cm. Pris 1699,-. Se flere billeder her.

0091460028-1-a47k5195-sortBallerini computertaske: Office big. Elegant og klassisk computertaske. Den sorte computertaske er designet i smukt saffiano skind, der på afstand ser helt glat ud, men tæt på har fine linjer, der giver struktur. Et stort lynlåsrum. Indeni er der en PC lomme med elastisk bånd, der holder PC’en på plads, 2 visitkortlommer, plads til 3 kuglepenne samt en lynlåslomme. På bagsiden er der en bred lomme, den lukkes med magnetknap og kan lynes op i bunden, du får derved muligheden for at sætte den udover teleskophåndtaget på din kabinetrolley. Der medfølger en justerbar skulderrem. Mål: 40 x 30 cm. Pris 2999,- Se flere billeder her.

Se flere bud på feminine computertasker her.

Indlægget feminin arbejdstaske indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.