Festlig mobiltaske

Jagten er gået ind på en lidt sjov mobiltaske der kan bruges til festlig anledning. Grunden til den gerne må være lidt sjov er at den gerne skal pifte et mørkt outfit lidt op. Endnu en gang har vi tyet til Ebay og fundet lidt forskellige bud.

$_12Festlig mobiltaske med kæde til Iphone 5. Udover plads til telefonen, er der plads til 3 kort. Kæden kan evt tages af, hvis man ønsker at bære den som en lille clutch. Pris for denne fine mobiltaske er ca 35 kr. Prisen er incl levering til Danmark. Den laves i flere flotte farver. Se dem her.

$_57Mobiltaske med guldlynlås til Iphone 5. Denne er rigtig smart, da den både har plads til mobil og de mest nødvendige ting såsom kort og sedler. Samtidig med er den smart at se på. Pris for denne er ca 27 kr incl levering til Danmark. Se flere billeder her.

$_12Fin mobiltaske til Iphone 6 i eksklusivt udseende. Kæde medfølger som man kan sætte på efter behov. Plads til kort. Tasken laves til begge størrelser af Iphone 6. Prisen er fra 56 kr  incl levering. Prisen afhænger af hvilken størrelse til Iphone den skal bruges til. Se flere billeder her.