fjallraven

Den kendte Fjällräven kånken rygsæk fra Fjällräven har efterhånden eksisteret i mange år, men det gør den ikke mindre populær. Tværtimod! Fjällräven har igennem de seneste år været noget af det hotteste blandt de unge og det ser ud til at trenden fortsætter. Fjällräven Kånken måler ca 16 liter, hvilket ikke lyder af så meget, men den er stor nok til at kunne rumme A4 mappe og bøger. Den er lavet i et utroligt slidstærkt og let materiale. Rygsækken har et stort rum der lukket til med lynlås samt et mindre lynlåsrum foran. Desuden er den udstyret med 2 sidelommer. Fjällräven Kånken kan sagtens tåle at ryge en tur i vaskemaskinen, det anbefales dog at den vaskes på laveste grad og uden skyllemiddel. Vær opmærksom på at når du vasker din Fjällräven rygsæk at det slider på imprægneringen, det kan derfor være nødvendigt at spraye den med imprægnering løbende.

Fjällräven Kånken laves efterhånden i et utal af farver. Prisen er 699,-

Desuden har Fjällräven lavet nogle forbedrede udgaver af den populære og originale Kånken model. Der findes blandt andet Kånken Big, som er større end den normale Kånken og som har bedre polstrede skulder stropper. Modellen er blandt andet bedre hvis man skal have lidt større ting f.eks. mapper mm. med frem tilbage i det daglige.

Derudover findes der Kånken modellen hvor der er lavet plads til bærbar, hvilket et blevet en af de mest solgte modeller over de senere år. Her er rygsækken udstyret med en foret lomme bagpå for at beskytte den bærbare eller tabletten. Denne udgave laves i 3 forskellige str, de mest populære er dog Kånken til 15″ og Kånken til 17″.

fj

De viste produkter er fundet hos Pro-outdoor.dk der tilbyder et stort udvalg af Fjällrävens mange populære modeller i et væld af farver.

 LÆS OGSÅ: Om RE-Fjällräven Kånken

Indlægget Fjällräven Kånken indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.