Vi har i flere år været store fan af Fjällrävens mange produkter. De fleste af os forbinder nok Fjällräven med den klassiske firkantede model også kaldet Kånken. I mange år var det kun en rygsæk for skolelærere og pædagoger, men de seneste år er Fjällräven blevet mere og mere hipt. Fordelen ved at Fjällräven er blevet mere moderne og er så efterspurgt gør at Fjällrävens sortiment er blevet kraftigt udvidet. Vi er især vilde med denne model: Totepack no 1

totecollageFjällräven Totepack er en smart model der både kan bruges som shopper, bæres i hånden  og bruges som rygsæk. Tasken har et klassisk look og er lavet i det kraftige G1000 materiale. Denne står højt på vores ønskeseddel, da den både kan bruges i det daglige, til studie, indkøb og på ferien.

Andre populære modeller fra Fjällräven er disse:

retro f

Den klassiske Fjällräven Kånken model, nu fremstillet i det populære G1000 materiale og med læderdetaljer. Modellen hedder Kånken No. 2

rucksack

Fjällräven Rucksack no. 21

fjallravenDen klassiske Kånken er stadig en af de bedst sælgende fra Fjällräven og fåes i væld af farver.

Se flere af Fjällrävens modeller her.

Fjällräven har eksisteret i over 50 år. Det hele begyndte i 1960 da Åke Nordin startede sin egen virksomhed; nemlig Fjällräven.  Åke var især irriteret over datidens rygsække, som var ukomfortable og ikke fordelte vægten ordentligt. Han elskede naturen, og havde derfor det mål, at få andre til det samme. Åke startede allerede i en tidlig alder, da han som 14-årig, i 1950, konstruerede han en træramme med en aftagelig taske, som var smal for neden og bred i toppen, hvilket gav en meget bedre vægtfordeling. Det gjorde det muligt at bære en tungere vægt, samtidig med det var behageligt. 10 år senere blev virksomheden ”Fjällräven” født. Fjällräven arbejder stadig på at finde innovative, intelligente løsninger til friluftsudstyr. Det handler om at få mennesker til at bibeholde kærligheden til naturen og vække den hos andre, samt at udvikle produkter på en miljøansvarlig måde. Alt dette afspejler en succesfuld, ansvarlig, moden virksomhed, som har haft samme vision lige siden 1960, og som stadig udvikler nye, spændende produkter!

Indlægget Fjällräven Totepack indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.