Fjällräven Vintage

Vi er blevet helt vilde med Fjällräven Vintage serien. Vintage serien fra Fjällräven er den hotteste mode i flere aldersgrupper lige nu, især modellen der hedder Rucksack som findes i small, medium og large. Rucksack er lavet i et utroligt kraftigt og slidstærkt materiale. Rygsæk er i sig selv meget enkel i designet, men med læderdetaljer som giver rygsækken et unikt præg. Rucksack er ideel både til studie og hverdag.

Skal den bruges til skole eller studie, vil vi anbefale at du/I vælger en str medium. Medium rummer ca 20 liter og er stor nok til at kunne rumme mapper og en 15″ bærbar. Prisen for en Rucksack medium er 1399,-. Den laves i flere forskellige flotte farver, her er vores favoritter.

Fjällräven Rucksack – small

fjallraven vıntage fjallraven 21 small tılbud udsalg

Fjällräven Rucksack no. 21 – Fjällräven Vintage – fås i endnu flere farver her

 

Fjällräven Rucksack – medium

 

rucksack fjällräven vintage no. 21 medium

Fällräven Vintage no. 21 i medium størrelse. Se flere farver her

 

Fjällräven Rucksack – large modellen

fjallraven-rucksack-no-21-large-rygsaek-taske vıntage

Fjällräven Rucksack no. 21 – i Large. Klik for at se de mange farvemuligheder

Udover det er vi også vilde med den retro udgave af den klassiske Kånken model, nemlig Kånken no.2. Kånken no. 2 er lavet i et kraftigere materiale i forhold til den klassiske model, og så er modellen udstyret med fede læder detaljer. Prisen for Kånken no. 2 er 849,-.

retro f

Fjällräven har eksisteret i over 50 år. Det hele begyndte i 1960 da Åke Nordin startede sin egen virksomhed; nemlig Fjällräven.  Åke var især irriteret over datidens rygsække, som var ukomfortable og ikke fordelte vægten ordentligt. Han elskede naturen, og havde derfor det mål, at få andre til det samme. Åke startede allerede i en tidlig alder, da han som 14-årig, i 1950, konstruerede han en træramme med en aftagelig taske, som var smal for neden og bred i toppen, hvilket gav en meget bedre vægtfordeling. Det gjorde det muligt at bære en tungere vægt, samtidig med det var behageligt. 10 år senere blev virksomheden ”Fjällräven” født. Fjällräven arbejder stadig på at finde innovative, intelligente løsninger til friluftsudstyr. Det handler om at få mennesker til at bibeholde kærligheden til naturen og vække den hos andre, samt at udvikle produkter på en miljøansvarlig måde. Alt dette afspejler en succesfuld, ansvarlig, moden virksomhed, som har haft samme vision lige siden 1960, og som stadig udvikler nye, spændende produkter!

(Indlægget  Fjällräven vintage indeholder affiliatelinks)