Fodbold skoletaske

 

fodboldskoletaske fosbold skoletaske jeva fodboldtaske jeva skoletaske fodbold

Jeva Fodboldskoletaske anno 2018

De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold. Vi har her på Taskeholic fundet et par forskellige gode bud på en ergonomisk fodbold skoletaske:

Jeva intermediate fodbold skoletaske. Denne taske er til de første klassetrin. Tasken har JEVAs unikke, ergonomiske foamback-ryg. Taskens perfekte pasform har været en succes blandt skolebørn i mange år. Bæreremmenes udformning og brystremmen sikrer optimal bærekomfort. Tasken har refleks fra alle sider og et isoleret rum til madpakken. Der medfølger madkasse og drikkedunk. Find den her hos Arnold Busck.

Til skoletasken medfølger der ikke et penalhus, men det er muligt at få et der passer til, der er godt organiseret, så det er nemt for barnet at finde sine skriveredskaber.

fodboldpenalhus fosbold skoletaske jeva fodbold penalhus jeva penalhus fodbold

Matchende fodboldpenalhus fra Jeva

Jeva fodbold penalhus med 1 eller 2 lynlåse. Penalhus med 1-2 lynlåse, og indvendig flap. Indeholder skriveredskaber af god kvalitet. Find det her hos Arnold Busck.

GOAL – Fodboldskoletaskesæt

Fodbold Skoletaskesæt med 5 dele. En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Find sættet hos Eurotoys.

Jeva Beginners Scoute jeva fodbold skoletaske jeva fodboldskoletaske jeva rygsæk med fodbold på

JEVA beginners skoletaske med fodbold tema

Med en “BEGINNERS” taske fra JEVA sikrer du dit barn en perfekt skoletaske, som samtidig har det ergonomiske aspekt i højsædet. Denne BEGINNERS Scoute taske er den perfekte skoletaske, til barnet der ikke kan få nok af fodbold. Med seje fodboldmotiver på fronten af tasken, vil denne rygsæk uden tvivl kaste misundelige blikke af sig ude på skolegården. Tasken er fra det danske brand JEVA, som i mere end 60 år har produceret skoletasker af sublim kvalitet, hvor missionen fra start har været, at udvikle ergonomisk korrekte tasker til børn. Tasken kommer med et stort rum, hvor alle de nødvendige skolesager og bøger kan være i. Derudover er der et isoleret rum, hvor madkassen nemt kan opbevares i løbet af skoledagen – madkasse og drikkedunk medfølger, når du køber en denne JEVA BEGINNERS Scoute her hos os!

I hovedrummet er der en smart polstret tabletlomme, som er perfekt til at indeholde barnets tablet eller computer på en sikker måde. Endvidere er der en aftagelig gymnastikpose, som i sig selv har justerbare remme – denne kan benyttes, når der eksempelvis er sport på skemaet, og barnet derved skal have ekstra tøj eller udstyr med.

JEVA skoletasken er en beginners skoletaske, der er ideel til 0-1. klasse. Find den hos Novia

Jeva Intermediate Scoute jeva fodbold skoletaske fodboldskoletaske skoletaske med fodbold rygsæk med fodbold på

Jeva Intermediate fodbold skoletaske

En absolut populær model inden for “INTERMEDIATE”-modellerne, er denne Scoute model, der er lavet med øje for barnet, der simpelthen ikke kan få nok af fodbold. Fodboldmotiverne er med til at gøre tasken til en af de absolut sejeste i skolegården. Denne Scoute skoletaske er fra JEVA’s INTERMEDIATE-sortiment, hvilket betyder, at du får 5 liter ekstra rummelighed i det primære rum og endvidere 3 liter yderligere i rummelighed i gymnastikposen. Skoletasker fra JEVA er nemlig produceret med øje for ergonomi – dermed er du sikker på, at en skoletaske som denne skåner dit barns ryg på bedst mulig vis. Det er en af de store udfordringer med skoletasker, da det er ganske velkendt, at rygsække er med til at forværre børnenes rygholdning, hvilket i værste tilfælde kan skabe varige mén senere i livet. Med en skoletaske fra JEVA er du fri for bekymringer – med sin ergonomiske foamback-ryg sørger den for, at der ikke opstår lufthuller mellem tasken og barnets ryg – med andre ord følges barnets ryg & taskens rygpuder ad.

Jeva Intermediate fodboldeskoletaske er beregnet til fodboldglade skolebørn i 1-3. klasse.  Fodbold skoletaske fra JEVA er fundet hos Novia

 

Gode skoletaske råd, når der skal købes skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor og  at tasken maksimalt må veje 10 til 15 procent af barnets egen vægt.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.

 

Ældre Jeva fodbold skoletasker og penalhuse:

fodbold skoletaske, skoletaske med fodbold, penalhus med fodbold, fodbold penalhus, fodbold skoletaske sæt, skoletaske råd, guide til køb af skoletaske, ergonomisk skoletaske

Indlægget Fodbold skoletaske indeholder affiliatelinks

Inspiration og kilde: Klar til skolestart