Fodbold skoletaske

 

fodboldskoletaske fosbold skoletaske jeva fodboldtaske jeva skoletaske fodbold

Jeva Fodboldskoletaske anno 2018

De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold. Vi har her på Taskeholic fundet et par forskellige gode bud på en ergonomisk fodbold skoletaske:

Jeva intermediate fodbold skoletaske. Denne taske er til de første klassetrin. Tasken har JEVAs unikke, ergonomiske foamback-ryg. Taskens perfekte pasform har været en succes blandt skolebørn i mange år. Bæreremmenes udformning og brystremmen sikrer optimal bærekomfort. Tasken har refleks fra alle sider og et isoleret rum til madpakken. Der medfølger madkasse og drikkedunk. Find den her hos KopK.

Til skoletasken medfølger der ikke et penalhus, men det er muligt at få et der passer til, der er godt organiseret, så det er nemt for barnet at finde sine skriveredskaber.

fodboldpenalhus fosbold skoletaske jeva fodbold penalhus jeva penalhus fodbold

Matchende fodboldpenalhus fra Jeva

Jeva fodbold penalhus med 1 eller 2 lynlåse. Penalhus med 1-2 lynlåse, og indvendig flap. Indeholder skriveredskaber af god kvalitet. Find det her hos KopK.

GOAL – Fodboldskoletaskesæt

Fodbold Skoletaskesæt med 5 dele. En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Find sættet hos Eurotoys.

Gode skoletaske råd, når der skal købes skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor og  at tasken maksimalt må veje 10 til 15 procent af barnets egen vægt.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.

 

Ældre Jeva fodbold skoletasker og penalhuse:

fodbold skoletaske, skoletaske med fodbold, penalhus med fodbold, fodbold penalhus, fodbold skoletaske sæt, skoletaske råd, guide til køb af skoletaske, ergonomisk skoletaske

Indlægget Fodbold skoletaske indeholder affiliatelinks

Inspiration og kilde: Klar til skolestart