De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold. Vi har her på Taskeholic fundet et par forskellige gode bud på en ergonomisk fodbold skoletaske:

JEVA Beginners fodboldskoletaske

Denne fodboldskoletaske er udstyret med JEVA’s populære foamback-ryg der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad. Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Mange reflekser! Denne fodboldskoletaske har et stort, isoleret rum til maden til den lange skoledag – selve madkassen følger selvfølgelig med, ligesom drikkedunken der sidder i sin holder på siden af tasken.

I låget sidder gymnastikposen, som er aftagelig og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum.

jeva beginners skoletaske fodboldskoletaske skoletaske med fodbold grøn skoletaske 0 klasse

Jeva Fodboldskoletaske “Beginners”. Find den hos Miinto

Beckmann blå fodboldskoletaske

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen. Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske. Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes.

beckmann champion blå fodbold skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år
Beckmann Champion skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse. Køb den hos Arnold Busck

Beckmann fodboldskolesæt

beckmann skoletaske beckmann fodboldskoletaske blå fodboold skoletaske 0 klasse fodbold skoletaske 1 klasse fodboldskoletaskesæt
Beckmanns ergonomiske skoletaskesæt med fodboldtema. Find alle delene hos Arnold Busck

Jeva intermediate fodbold skoletaske

Denne taske er til de første klassetrin. Tasken har JEVAs unikke, ergonomiske foamback-ryg. Taskens perfekte pasform har været en succes blandt skolebørn i mange år. Bæreremmenes udformning og brystremmen sikrer optimal bærekomfort. Tasken har refleks fra alle sider og et isoleret rum til madpakken. Der medfølger madkasse og drikkedunk.

fodboldskoletaske fosbold skoletaske jeva fodboldtaske jeva skoletaske fodbold
Jeva Fodboldskoletaske. Find den hos Miinto

LÆS MERE: Om Intermediate skoletasker fra JEVA

JEVA beginners skoletaske med fodbold tema

Med en “BEGINNERS” taske fra JEVA sikrer du dit barn en perfekt skoletaske, som samtidig har det ergonomiske aspekt i højsædet. Denne BEGINNERS Scoute taske er den perfekte skoletaske, til barnet der ikke kan få nok af fodbold. Med seje fodboldmotiver på fronten af tasken, vil denne rygsæk uden tvivl kaste misundelige blikke af sig ude på skolegården. Tasken er fra det danske brand JEVA, som i mere end 60 år har produceret skoletasker af sublim kvalitet, hvor missionen fra start har været, at udvikle ergonomisk korrekte tasker til børn. Tasken kommer med et stort rum, hvor alle de nødvendige skolesager og bøger kan være i. Derudover er der et isoleret rum, hvor madkassen nemt kan opbevares i løbet af skoledagen – madkasse og drikkedunk medfølger.

I hovedrummet er der en smart polstret tabletlomme, som er perfekt til at indeholde barnets tablet eller computer på en sikker måde. Endvidere er der en aftagelig gymnastikpose, som i sig selv har justerbare remme – denne kan benyttes, når der eksempelvis er sport på skemaet, og barnet derved skal have ekstra tøj eller udstyr med. JEVA skoletasken er en beginners skoletaske, der er ideel til 0-1. klasse.

jeva beginners 2019 jeva beginners skoletaske jeva beginners skoletaskesæt jeva skoletaske 0 klasse jeva skoletaske skolestart jeva fodbold skoletaske jeva 2019 model
JEVA Beginners fodbold skoletaske – Køb den hos Arnold Busck

Jeva Intermediate fodbold skoletaske

En absolut populær model inden for “INTERMEDIATE”-modellerne, er denne Scoute model, der er lavet med øje for barnet, der simpelthen ikke kan få nok af fodbold. Fodboldmotiverne er med til at gøre tasken til en af de absolut sejeste i skolegården. Denne Scoute skoletaske er fra JEVA’s INTERMEDIATE-sortiment, hvilket betyder, at du får 5 liter ekstra rummelighed i det primære rum og endvidere 3 liter yderligere i rummelighed i gymnastikposen. Skoletasker fra JEVA er nemlig produceret med øje for ergonomi – dermed er du sikker på, at en skoletaske som denne skåner dit barns ryg på bedst mulig vis. Det er en af de store udfordringer med skoletasker, da det er ganske velkendt, at rygsække er med til at forværre børnenes rygholdning, hvilket i værste tilfælde kan skabe varige mén senere i livet. Med en skoletaske fra JEVA er du fri for bekymringer – med sin ergonomiske foamback-ryg sørger den for, at der ikke opstår lufthuller mellem tasken og barnets ryg – med andre ord følges barnets ryg & taskens rygpuder ad. Jeva Intermediate fodboldeskoletaske er beregnet til fodboldglade skolebørn i 1-3. klasse.

jeva fodboldskoletaske scout fodbold orange skoletaske skoletaske fodbold 1 klasse
JEVA Intermediate fodbold skoletaske – Køb den hos Arnold Busck

Fodbold penalhus

Matchende penalhus? Find sejt fodbold penalhus her:

jeva fodbold penalhus med indhold jeva penalhus 2 rum jeva fodbold penalhus jeva 2019
JEVA fodbold penalhus med indhold. Find det hos Arnold Busck

Gode skoletaske råd, når der skal købes skoletaske:

  • Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
  • Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
  • Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
  • Skoletasken må ikke være for stor og  at tasken maksimalt må veje 10 til 15 procent af barnets egen vægt.
  • Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre.
  • Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
  • Skoletasken skal være udstyret med brystrem
  • Reflekser skal være synlige og effektive.

Indlægget Fodbold skoletaske indeholder affiliatelinks

Inspiration og kilde: Klar til skolestart

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.