Der er en gamer på hjemadressen, som kun ønsker sig en gamer skoletaske?

Så er du havnet det rette sted! Uanset hvad din lille gamer spiller i sin fritid, så har vi en skoletasker der matcher hans hobby. En gamer skoletaske er oplagt til skolesøgende gamere!

LÆS HER: STORT udvalg i Fortnite skoletasker

Det danske marked for gamer skoletasker består primært af skoletasker med Fortnite og Minecraft. Danske JEVA har også skabt en superflot gamer skoletaske, hvortil der findes matchende gamer penalhus.

gamer skoletaske minecraft skoletaske jeva skoletaske til spillenørd
Gamer skoletaske til gameren

Grøn Minecraft skoletaske

Er junior stor fan af computerspillet Minecraft? Så skal junior da have sådan en fed Minecraft skoletaske eller rygsæk. Den lille, men rummelige rygsæk er sort og neongrøn. På fronten sidder det ikoniske ansigt, som er dannet af sorte firkanter. Den neongrønne rygsæk er udstyret med to “ben”, som ligeledes er dekoreret med sorte firkanter. Den kan fint anvendes som skoletaske, da den måler 43 x 31 x 18 cm. I dens indre befinder der sig 3 dejlige store rum, der hver lukkes af kraftige sorte lynlåse. Minecraft skoletasken er lavet af polyester, og den vejer 500 gram. Den er forsynet med et sort håndtag i toppen og et par indstillelige skulderremme i sort og neongrøn.

minecraft skoletske grøn minecraft rygsæk
Minecraft skoletaske “creeper”. Find den hos MerchShark

JEVA gamer skoletaske

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne gamer skoletaske fra JEVA er en “Practised” model. Den er oplagt til børn der går i 0. kl – 3. kl.

JEVAS gamer skoletaske er en super skoletaske – med JEVA’s populære panel-back, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal og har god ventilation. Med en skoletaske fra JEVA Practised model, får du perfekt ergonomi til dit barn. Blandt andet i kraft af den panel-back ryg, som JEVA har udviklet til JEVA Practised og JEVA Backpack modellerne.
God ergonomi er også lav vægt – Practised modellen vejer kun 927 gram, og kun 1155 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor. Husk at tilkøbe et JEVA gaming penalhus. Det matcher denne flotte og lækre JEVA gamer skoletaske.

jeva practised skoletaske gaming skoletaske
JEVA gaming skoletaske. Find den hos Miinto

Grå Minecraft rygsæk

Denne Minecraft skoletaske er perfekt til den helt store Minecraft fan. Tasken er udstyret med store rum, der er perfekte til opbevaring af bøger, penalhus, computer osv. De polstrede skulderremme sikrer maksimal komfort, og de er desuden justerbare. Tasken er udført i et sejt Minecraft tema. På ydersiden er tasken udstyret med en lomme til en vandflaske eller lignende.

minecraft rygsæk minecraft grå skoletaske
Grå Minecraft rygsæk. Find den hos Gucca

LÆS HER: STORT udvalg i Fortnite skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.