Gaucho handsker til dame

gaucho handsker dame gaucho damehandsker gave til mormor gave til pendler gave til billisten lækre damehandsker skindhandsker med foer røde handsker grå luffer til damer

Gaucho skindhandsker til damer

Vinteren er som oftest lig med mørke, kulde og frost. Når først kulden har sat ind pakker vi alle sammen os godt ind i store tykke jakker, støvler og varme halstørklæder. En ting der dertil også hører er nogle varme handsker og helst i skind med noget varmt foer. Vi har altid syntes at et par lækre handsker er en dyr ting at gå ud og ofre på os selv. Ikke desto mindre sætter vi stor pris på når vi har et par lækre handsker, som kan varme flere vintre. Da vi på nogle punkter er for nærige til at gå ud selv og købe et par handsker, er det ofte noget der står på vores ønskeseddel til jul. Handsker er da også en oplagt gaveide, som vi selv kunne finde på at give i gave.

Der er rigtig mange mærker der laver lækre skindhandsker som f.eks. Randers Handsker, Hestra, Adax og Belsac. Vi er især glade for handskerne fra mærket Gaucho. Gaucho bruger det lækreste bløde skind til deres handsker og laver nogle handsker der passer til den danske vinter. Handskerne fra Gaucho bliver oftest lavet i lammeskind, der bruges dog indimellem også ged eller svineskind. Gaucho laver både skindhandsker og skindluffer og som noget nyt er Gaucho også begyndt at lave strikket handsker og luffer.

Gaucho handsker kan købes hos Superlove, hvor der findes et stort udvalg af den nyeste kollektion. 

Er du i tvivl om hvilken størrelse handske du skal bruge, så tjek den handskeguide vi har lavet.

 

Indlægget Gaucho handsker til dame indeholder affiliatelinks