Gaucho handsker til dame

gaucho handsker dame gaucho damehandsker gave til mormor gave til pendler gave til billisten lækre damehandsker skindhandsker med foer røde handsker grå luffer til damer

Gaucho skindhandsker til damer

Vinteren er som oftest lig med mørke, kulde og frost. Når først kulden har sat ind pakker vi alle sammen os godt ind i store tykke jakker, støvler og varme halstørklæder. En ting der dertil også hører er nogle varme handsker og helst i skind med noget varmt foer. Vi har altid syntes at et par lækre handsker er en dyr ting at gå ud og ofre på os selv. Ikke desto mindre sætter vi stor pris på når vi har et par lækre handsker, som kan varme flere vintre. Da vi på nogle punkter er for nærige til at gå ud selv og købe et par handsker, er det ofte noget der står på vores ønskeseddel til jul. Handsker er da også en oplagt gaveide, som vi selv kunne finde på at give i gave.

Der er rigtig mange mærker der laver lækre skindhandsker som f.eks. Randers Handsker, Hestra, Adax og Belsac. Vi er især glade for handskerne fra mærket Gaucho. Gaucho bruger det lækreste bløde skind til deres handsker og laver nogle handsker der passer til den danske vinter. Handskerne fra Gaucho bliver oftest lavet i lammeskind, der bruges dog indimellem også ged eller svineskind. Vi har fundet lidt af vores favoritter fra Gauchos store udvalg af handsker:

Gauche rød handskeGaucho Nellie skindhandsker. Fine skindhandsker i blødt, rødt lammeskind med strikket uld foer af 100 % uld. Modellen findes også i andre farver. Pris 400,- Køb her.

Gaucho handsker

Gaucho neutral Sandwich handsker. Lækre, strikkede handsker med overflader på både over- og underside i blødt ruskind. Du vil holde varmen, da handskerne har Thinsulate fyld, der både lader huden ånde og holder på varmen. Pris 200 kr. Køb her.

1980486405556f053ed2295Gaucho kørehandsker. Lækre, bløde kørehandsker i mørkeblå lammeskind med en skindbelagt trykknap og perforeringer. 100% lammeskind. Modellen findes også i andre farver. Pris 450 kr. Køb her.

Alle de viste modeller findes i forskellige størrelser. Er du i tvivl om hvilken størrelse handske du skal bruge, så tjek den handskeguide vi har lavet.

 

Indlægget Gaucho handsker til dame indeholder affiliatelinks