Jeva Beginners 2017

På jagt efter en skoletaske til skolestart til 2017? Jeva Beginners 2017 modellerne er gode bud.

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

Skal dit barn starte i skole i år, har vi samlet denne lille liste med gode råd til den første skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2. Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3. Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor, og bør ikke veje mere end 1 kilo uden indhold.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.

Jevas bud på den optimale skoletaske til skolestart er modellen Beginners. Jeva beginners 2017 kollektionen byder på fiVi har samlet lidt af de fine farver fra kollektionen 2017 her:

jeva beginners tilbud jeva beginners 2017, jeva beginners troll, jeva army skoletaske, jeva skoletasker 2017, jeva lilla, skoletaske med heste, camoflash skoletaske

 

Sidste års modeller fra Jeva beginners så således ud og flere af disse modeller findes på udsalg hos Bog og Idé her – og hos KopK her

Jeva beginners 2016

 

Info om Jeva Beginners/begynderskoletaske fra 0-2. klasse.
Den har gode skulderstropper, brystspænde samt ergonomisk foamback-ryg, som sikrer optimal komfort. Der medfølger en aftagelig gymnastikpose/sportspose på 8 L, der også fungerer som rygsæk, en drikkedunk samt madkasse. Som noget nyt sidste år, valgte Jeva at lave et større madkasserum, så der både er plads til mad og frugt. Desuden er der en separat lomme til penalhus, et isoleret rum til madkassen og reflekser på alle sider, så barnet kan ses i trafikken. Vægt: 900 G. Volume. 15 L. Pris for skoletasken er 799,- Køb her.

Det er muligt at få et matchende penal med indhold fra 249,-. Se her.

Jeva laver også skoletasker til større børn. Se en større del af Jeva skoletasker her.

De viste produkter er fundet hos Carriealong, KopK, og Bog & Idé.

Carriealong tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie. Har du ikke handlet hos Carriealong før, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 15 % rabat på dit første køb.

Indlægget Jeva Beginners 2017 indeholder affiliatelinks