Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. Intermediate modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva Intermediate modellerne er gode bud på skoletaske til børn der skal starte i 0. klasse, 1. klasse, 2 klasse og 3. klasse. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA Intermediate modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “Intermediate” der dækker over klassetrin 0. kl – 3. kl.

Ergonomisk begynderskoletaske – med JEVA’s populære foamback-ryg, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal.
Med en skoletaske fra JEVA Intermediate modellen, får du perfekt ergonomi til dit barn. Blandt andet i kraft af den foam ryg, som JEVA har udviklet til JEVA Beginners og JEVA Intermediate modellerne.
God ergonomi er også lav vægt – Intermediate modellen vejer kun 932 gram, og kun 1160 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

JEVA Intermediate er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

Der er mange fordele ved en JEVA Intermediate skoletaske til de mindste skolebørn.

  • Du får gymnastiktaske og drikkedunk med, når du køber en JEVA Intermediate.
  • En god begynder skoletaske, fri for kemi.
  • Udstyret med JEVAs “foam back” ryg der støtter korrekt med puder på støttepunkterne.
  • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
  • Isoleret rum til madkassen.
  • Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.
  • Navneskilt, bærestrop, nøglering og massere af reflekser.
  • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
  • Kan rumme hvad der svarer til 21 liter og 11 liter i gymnastiktasken.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

2020 JEVA Intermediate

Pink starry INTERMEDIATE med stjerner

Skoletaske med stjerner printet blå bund. Syet i vandtæt polyester med kanter og remme i pink, og med et fint lille hjertevedhæng på siden. En superflot skoletaske, der passer til piger i 0.-3. klasse.
INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, og dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastikpose. Flot skoletaske med stjerner

pink starry jeva intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til piger blå skoletaske
pink starry jeva intermediate – Find den her hos Arnold Busck

Rainbow unicorn INTERMEDIATE skoletaske med enhjørning

Skoletaske med enhjørning syet i vandtæt polyester med regnbuefarvet print i stærke nuancer. Glimmertråd er indvævet i kanter og remme, og på skoletaskens gymnastikpose samt madkasselomme sidder et fint motiv med en enhjørning, som har guldglimmer på hove, man, hale og horn. Passer til piger i 0.-3. klasse. INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, og dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i gymnastikposen. Skoletaske med enhjørning og glimmer

unicorn jeva enhjørning intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til piger blå skoletaske
Jeva Intermediate Rainbow Unicorn – Find den her hos Miinto

Rose rhapsody INTERMEDIATE skoletaske

Skoletaske syet i vandtæt polyester med sødt rosenmønster printet i forskellige pastelfarvede nuancer. Kanter og remme er lilla med flot sølvglimmer effekt. Passer til børn i 0.-3. klasse.
INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, og dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastikpose. Skoletaske med rosenmønster.

Rose rhapsody jeva intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til piger blå skoletaske
Rose rhapsody jeva intermediate skoletaske – Find den her hos Arnold Busck

Digital Camou INTERMEDIATE med gymnastikpose

Komplet skoletaske syet i vandtæt polyester med pixeleret camouflage mønster. Kanter og remme er sorte. Passer til børn i 0.-3. klasse.
INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, og dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastikpose. Skoletaske med pixeleret camouflage.

JEVA camou intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til drenge skoletaske
JEVA camou intermediate – Find den hos Arnold Busck

Football INTERMEDIATE skoletaske til 0.-3. klasse

Fodbold skoletaske til 0-3 klasse. Skoletasken indeholder ekstra stort isoleret madkasserum til den lange skoledag – madkasserummet kan rumme 2 af JEVA’s madkasser. MEPAL drikkedunken (farve Lime) følger med, og sidder i en holder på siden af skoletasken. I hovedrummet på INTERMEDIATE finder du en polstret tabletlomme, som er hævet fra bunden, så tablet’en ikke rammer bunden, når den puttes i tasken – rummet kan også bruges som almindelig rumdeler. Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

fodbold skoletaske intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til drenge grøn skoletaske
fodbold skoletaske intermediate – Find den hos Miinto

Monster INTERMEDIATE skoletaske med dinosaurus

INTERMEDIATE er unik med sin ergonomiske FOAM-BACK, som har fulgt mange børn i skole. FOAM-BACK rygstøttesystemet har det helt rigtige antal puder, der støtter præcis der, hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad. Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Forrest på tasken sidder gymnastikposen, som er aftagelig og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den. Der er nem og ukompliceret adgang til alle taskens rum, når gymnastikposen er i brug.

dino skoletaske intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til drenge blå skoletaske
Monster JEVA intermediate skoletaske – Find den hos Miinto
JEVA Intermediate 2019 modeller skoletaske til 0 klasse JEVA skoletaske til drenge JEVA skoletaske til piger
JEVA Intermediate skoletaske – 2019 modellerne

JEVA skoletaske “Cassiopeia”

Skoletasker med dyr plejer altid at være et hit og denne udgave af JEVAs Intermediate skoletaske er med enhjørningen eller unicorn. Denne model vil uden tvivl gå direkte ind i mange pigehjerter, når skoletasken skal vælges.

JEVA cassiopeda JEVA intermediate skoletaske JEVA skoletaske til 0 klasse skoletaske testvinder skoletaske bedst i test
JEVA Intermediate unicorn skoletaske – Køb den hos Miinto

HUSK: Matchende penalhus med indhold

Skoletaske med racerbil

Er junior til fuld fart over feltet og har han benzin i blodet? Så er vi sikre på at en JEVA Midnight Race skoletaske vil være et monsterhit at bære på årets første skoledag.

JEVA intermediate 2019 model Midnight race skoletaske med bil skoletaske med racerbil skoletaske sort
JEVA Intermediate Racerbil skoletaske – Køb den hos Miinto

Hippie hjerte skoletaske fra JEVA

Skønt farverigt print der kaster tankerne på hippie tiden, girl power og glade dage. Denne JEVA Intermediate 2019 model hedder Rainbow og kan få alle i godt humør.

Rainbow jeva intermediate skoletaske 2019 model hippie skoletaske fra jeva
JEVA Intermediate Rainbow skoletaske – Køb den hos Miinto

LÆS OGSÅ: JEVA penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: LEGO MAXI skoletasker

JEVA Intermediate skoletaske – 2019 modellerne
TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.