JEVA nature børnehavetaske

JEVA er kendt for at skabe de bedste skoletasker til de danske skolebørn. JEVA byder nu ind med en praktisk børnehavetaske til før skole alderen, hvor der skadig skal pakkes en taske, til en spændende dag i børnehaven, men hvor indholdet ikke er tunge bøger. Læs mere om JEVA nature børnehavetaske her.

JEVAs børnehavetaske kollektion hedder “JEVA nature” og er tiltænkt både til dagligdagen i børnehaven og de dage hvor børnehaven er på tur. Derfor indeholder en JEVA nature børnehavetaske også flere prakiske detaljer, der gør det nemt for barnet.

JEVA nature børnehavetaske

Børnehavetaske fra JEVA – Findes i 5 prints og hedder en “JEVA nature børnehavetaske”

En JEVA nature børnehavetaske er skabt til det danske børnehavebarn og det danske klima. Det ses i de JEVAs valg af materialer og ekstra features.

En børnehavetaske fra JEVA nature, er skabt i et yderst slidstærkt materiale i 5 forskellige print. Den indeholder en kraftigt polstreret ryg og faconsyede remme, der tilsammen skaber den helt rigtige støtte, til barnet – på de dage hvor tasken er pakket med ekstra indhold. På remmene findes desuden reflekser så barnet ses i mørke. Husk at indstille remmene så de passer til barnet.

Børnehavetasken fra JEVA nature indeholder 3 rum. Dette for at skabe system og orden for barnet. Der findes ét stort rum bagerst. Foran findes yderligere to rum, hvoraf det ene er langt og smalt, mens det sidste fungerer som en forlomme, til vigtige ting, som buskort, beskedsedler mv. Forrest findes elastikremme, til at hænge en jakke eller trøje fast i.

Børnehavetasken er helt særligt forsynet med et aftageligt regnslag, som er placeret skjult under tasken. Placeringen under tasken, gør det muligt, også at anvende regnslaget som et sideunderlag, uden at skulle tage det af tasken.

Børnehavetasken fra JEVA vejer kun 360 gram og har en volumen på 10 liter. Den måler H32 x B23 x D13.

JEVA nature børnehavetaske kan købes hos KopK og koster 349 kr.

LÆS OGSÅ: Gode rygsække til 2-5 årige

LÆS OGSÅ: PJ MASKS pyjamasheltene børnehavetaske

LÆS OGSÅ: PAW PATROL børnehavetaske