Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. Practised modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva Practised modellerne er gode bud på skoletaske til børn der skal starte i 0. klasse, 1. klasse, 2 klasse og 3. klasse. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA practised skoletaske 2019 model gaming skoletaske fra JEVA skoletaske skoletaske til gamer skoletaske til computernørd
JEVA Practised skoletaske – 2019 modellerne

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA “Practised” modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “Practised” der dækker over klassetrin 0. kl – 3. kl.

Ergonomisk begynderskoletaske – med JEVA’s populære panel-back, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal og har god ventilation.
Med en skoletaske fra JEVA Practised modellen, får du perfekt ergonomi til dit barn. Blandt andet i kraft af den panel-back ryg, som JEVA har udviklet til JEVA Practised og JEVA Backpack modellerne.
God ergonomi er også lav vægt – Practised modellen vejer kun 927 gram, og kun 1155 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

JEVA Practised er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

Der er mange fordele ved en JEVA Practised skoletaske til de mindste skolebørn.

 • Du får gymnastiktaske og drikkedunk med, når du køber en JEVA Practised.
 • En god begynder skoletaske, fri for kemi.
 • Udstyret med JEVAs “panel back” ryg der støtter korrekt med puder på støttepunkterne.
 • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
 • Isoleret rum til madkassen.
 • Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.
 • Praktisk udvendig sidelomme til matchende penalhus (skal købes seperat).
 • U formet lynlås, der skaber et godt overblik over skoletaskens indhold.
 • Navneskilt, bærestrop, nøglering og massere af reflekser.
 • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
 • Kan rumme hvad der svarer til 20 liter og 9 liter i gymnastiktasken.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

JEVA skoletaske Practised “Drops” modellen fra 2019

Kan din datter slet ikke få nok af glimmer, glitter og shine? Og er lilla bare en fedeste farve? Så er denne JEVA Intermediate skoletaske med bubbles print det ultimative hit. Modellen er en JEVA Intermediate Bubbles og er fra JEVAs 2019 kollektion.

JEVA practised drops modellen 2019 jeva pige skoletaske
JEVA Practised Drops skoletaske – Køb den hos Miinto

JEVA gaming skoletaske 2019

Når skoletasken til drenge skal vælges, er det mange gange drengenes største hobby som afspejles ved valg af skoletaske. En gamer skoletaske er både sej at se på og samtidig med udstråler den hvilken hobby man er interesset i.

JEVA practised skoletaske jeva gamer skoletaske jeva gaming skoletaske grå og grøn
JEVA Practised Gaming skoletaske – Køb den hos Miinto

HUSK: Matchende penalhus med indhold

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: LEGO MAXI skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.