Jeva Square – 23+9 liter – til 599,-

jeva square skoletaske 2018

JEVA SQUARE rose – JEVA SQUARE starlight – JEVA SQUARE clouds – JEVA SQUARE signs – JEVA SQUARE Aspen Green – JEVA SQUARE coral

Jeva square – Skoletasken til børn fra 2. klasse og de næste par skoleår, kan være svær at finde. For de fleste børn efterhånden nået et punkt hvor skoletasken ikke skal være så barnlig. Hvor det oftest tidligere har været et stort hit med Ninjago, Chima eller Lego Friends, skal det nu være noget helt andet. Oftest ser børnene i de klasser meget mere op til de større børn og vil derfor ofte gerne have en skoletaske som minder mere om deres.

Som forældre vil man stadig gerne have at børnene får en skoletaske der giver en optimal støtte i ryg og som er rummelig nok – og så skader det heller ikke at skoletasken kan bruges 2-3 år.

Der findes rigtig mange gode bud på markedet, men nogle af de bedste skoletasker til den aldersgruppe er fra det danske firma Jeva. Jeva er et dansk familieforetagende, dere siden 1956 har specialiseret sig i at lave skoletasker. Jeva forstår at lave nogle gode skoletasker der både er praktisk indrettet, tilpasset børnene, med en god ergonomisk støtte og i utrolig slidstærkt materiale. Oven i det laves de i flere smarte prints til både piger og drenge.

jevacollageModellen Square (som er vist på billederne) er et rigtigt godt bud. Det er en skoletaske med 2 store rum, flere frontlommer og mobillomme. Der medfølger en aftagelig sportspose der kan gemmes i separat lomme, eller bruges som minirygsæk. Polstrede, faconsyede remme samt komfortabel polstret, 3-punktstøttet ryg. Udstyret med regulerbar brystrem. Mål: 39 x 31 x 16 cm. Som noget nyt i år er den forreste lomme med plads til madkasse nu også blevet isoleret med termo, så den kan passe på madpakken. Square findes i flere flotte farver, vi har bare fundet et lille udsnit af dem. Pris for Jeva Square er 549,-

De viste modeller er fundet her hos KopK 

 

(Indlægget om Square modellerne fra JEVA indeholder affiliatelinks)