Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. Supreme modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva Supreme modellerne er gode bud på en skoletaske til børn og unge. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

jeva supreme skoletaske jeva rummelig rygsæk skoletaske 3 klasse rygsæk uden kemikalier
JEVA Supreme kollektion 2019

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA Supreme modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model Supreme der en smart rygsæk der kan anvendes af børn fra 3. klasse og opefter.

JEVA Supreme rygsækken er en ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter. Støttepunkterne understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Med en skoletaske fra JEVA af model Supreme, får du perfekt ergonomi til dit barn. Supreme er en let og funktionel rygsæk til skolebørn.

Smart rygsæk til børn fra 3. klasse og helt op til gymnasiet. Supreme fra JEVA er syet i en lækker vandtæt polyester kvalitet. Den har 2 store rum, hvor det forreste indeholder organizer og mobillomme, og i det bagerste har rygsækken en polstret pc-lomme. Dertil en stor frontlomme. Forrest på tasken finder du en 10 liters minirygsæk, som sidder fast i 4 nemme hægter, så den hurtigt kan knappes af. Når minirygsækken ikke sidder på rygsækken, kan man bruge frontlommens regulerbare snøre til opbevaring af fx cykelhjelm, trøje, tæppe, jakke eller sovepose.

God ergonomi er også lav vægt – JEVA Survivor modellen vejer kun 1060 gram og så er Supreme selvfølgelig 100% fri for alle skadelige stoffer og kemikalier.

Der er mange fordele ved en JEVA Supreme rygsæk til skolebørn fra 3. klasse.

  • En god og solid rygsæk, fri for kemi.
  • Udstyret med JEVAs “support” ryg der støtter korrekt med 3 puder på støttepunkterne.
  • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
  • Elastiksnøre udenpå, så glemmes cykelhjem eller jakken ikke.
  • Solid bærestrop.
  • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
  • Kan rumme hvad der svarer til 30 liter og måler 45 x 32 x 17 cm.
  • Ekstra medfølgende taske til sportstøjet kan rumme 10 liter ekstra og kan nemt sættes fast på rygsækken.
  • Kan bruges i mange år. Den kan bruges af børn, unge og voksne.

JEVA skoletaske Supreme med blomsterprint

Småt blomstret skoletaske til piger: Paloma Supreme er JEVA’s rygsæk, som passer perfekt til børn 3. klasse og opefter.
Paloma er syet i sort polyester med multifarvet blomsterprint på det meste af skoletaskens dele. Modellen er en JEVA Supreme Paloma og er fra JEVAs 2019 kollektion.

JEVA clouds 2019

JEVA Supreme Clouds er JEVAs rygsæk til 3. klasse i sort og hvid med et dystert og flot sky motiv.

JEVA Supreme skoletaske “denim”

Rygsæk JEVA Supreme denim modellen i klassisk grå denim med sorte lynlåse. Klassisk rygsæk fra JEVA Supreme med enkelte linjer der kan bruges af både drenge og piger.

Camouflage skoletaske til seje drenge

Sejt print til drenge der er til combat, army og millitær. Camouflage printet skoletaske til drenge. JEVA Supreme rygsæk med camouflage print findes i to millitærfarver: armygrøn og combat grå.

JEVA Supreme flora

Sort skoletaske med storblomstret print i turkis, lilla og hvid. Modellen hedder Flora og er fra JEVAs 2019 kollektion. Vi er ikke i tvivl om at dette print vil hitte og være topsælgende i 2019.

JEVA Supreme Purple Rose

Purple Rose hedder denne model af JEVA Supreme. Denne rygsæk er et super godt valg for skolepigen i 3. klasse og opefter, der er vild med lilla. De fine roser i printet er fine og meget smukke.

JEVA Supreme Coral og Alps

Søde rygsække med blomsterprint i hhv. rødt og blåt blomstermotiv på sort baggrund. Begge modeller er søde og feminime i både print design.

jeva alps supreme skoletaske jeva rygsæk 3 klasse 2019
JEVA Supreme – Køb denne model hos Miinto

JEVA Supreme “Black”

jeva supreme black rygsæk 3 klasse 30 liters skoletaske med gympose sort skoletaske
JEVA Supreme – Køb denne model hos Arnold Busck

HUSK: Matchende penalhus – find det her

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: JEVA Survivor fra 3. klasse

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.