JEVA U-turn skoletaske

2018 modellerne af JEVAs U-turn model

jeva u-turn skoletaske 2018 modeller nyeste jeva modeller

JEVA U-turn skoletasker 2018 – De nyeste modeller fra JEVA

JEVA U-turn skoletaske – er Jevas bud på en hybrid skoletaske der kan bruges helt fra 1. klasse til 4. klasse. U-turn skoletaskerne har fået navnet efter den måde lynlåsen er formet. U åbningen gør at børnene har frit udsyn til indholdet i tasken, hvilket gør det overskueligt at finde rundt i bøgerne.

Jeva U-turn skoletaske er forsynet med 4 støttepunkter i ryggen, hvilket gør tasken meget behagelig at have på ryggen.

Jeva U-turn skoletasker findes her hos KopK og her hos Bog & Idé

Alle JEVA U-turn skoletaskemodeller

 

jeva u-turn skoletaske jeva 2018 uturn skoletaske jeva

Jeva U-turn skoletasker

 

Er du på jagt efter en skoletaske med MASSERE af glitter glimmer og palietter? JEVA har lavet en lækker skoletaske – PRÆCIS efter de fleste pigers højeste ønske. Har du også en pige-pige derhjemme der ville elske den ULTRA-piget skoletaske DISCO fra JEVA, så læs med her hvad du får for pengene:

JEVA U-turn disco skoletaske, skoletaske med glimmer

Super bling bling skoletaske fra JEVAs U-turn kollektion. Skoletasken anbefales til 1.-4. klasse. JEVA U-turn disco skoletaske er opstivet og med ergonomisk rigtig ryg. Ryggen er er kraftigt polstret mod kroppen og har fire støttepunkter der kan flyttes op til 7 cm. Det betyder at den sidder perfekt på ryggen! Medfølgende aftagelig sportspose er skjult i låget. Den kan bruges som separat rygsæk. Polstret lomme til tablet eller bærbær pc. Rum til madkasse er isoleret. Både madkasse og drikkedunk medfølger. Madkasse og drikkedunk er naturligvis fri for Ftalater.

JEVAs u-turn skoletaske “disco” er selvfølgelig PVC fri og har et hav af gode detaljer. F.eks. har disco skoletasken reflekser på alle sider samt på remmene og en indvendig nøglering og et navneskilt.

JEVA U-turn disco skoletaske

Remmene er rigtig nemme at justere, så de fire støttepunkter kan give den helt rigtige aflastning for ryggen. Brystspænde findes. Det giver en bedre bærekomfort.

JEVA U-turn disco skoletaske vejer 1150 gram inkl. alt tilbehør. Den kan indeholde ca. 18 liter. Sportspose 10 liter. Mål på skoletasken er H40 x B25 x D17 cm.

Alt i alt en lilla og lyserød magisk glimmertaske i ultra god kvalitet. En JEVA skoletaske i disco design til prinsesser – hvor kun det bedste er godt nok!

JEVA U-turn disco skoletaske er fundet hos KopK til kr. 799,- inkl madkasse, drikkedunk og gumnastikpose. 

Vi har tidligere skrevet om JEVA skoletasker her