Kortholder til mange kort

De fleste kender det vist lidt for godt. Bunken med diverse kort vokser og vokser. Ikke nok med sygesikrings-, køre- og bank kort, så har de fleste af os også diverse medlemskort til diverse butikker. Det kan være svært finde kortholder hvor der er plads til en del kort, vi har derfor fundet lidt forskellige kortholdere til mange kort:

Pia Ries Kortholder

Pia Ries kortholder. Smart lille kortholder fra Pia Ries i sort læder. Modellen lukkes med lynlås og har plads til 8 kort. Desuden har den en kortlomme på bagsiden. Mål 10*7 cm. Pris 275,- Køb her.

Hansson kortholder med plads til 12 kort og sedler. Super lækker skindkvalitet. Modellen findes også i brun. Pris 549,- Køb her.

TV_Brown_3_3D_1024x1024_395_395Secrid kortholder også kaldet Twinwallet. Twinwallet er smart, nytænkende og nem at bruge, kortholderen er designet så den giver dine kreditkort en utrolig god beskyttelse, da
de ikke bukker eller knækker, som de ofte gør i en alm. pung eller lomme. Alt efter tykkelsen på kortene og om de er præget eller ej (på f.eks. Dankort og visakort
er navn og kortnummer fysisk fremhævet) kan der være op til 12 kort i holderen:
– med prægning max. 8 kort og uden prægning max. 12 kort. Kortene kommer ud af Secrid Twinwallet, som en vifte og det er på den måde meget let at tage det ønskede kort ud. Når det skal på plads igen, sættes det bare tilbage og alle kortene trykkes på plads. Målene på denne kortholder er 10,2 x 7 x 2,8 cm, målet er kalveskind og aluminium. Pris for denne Secrid kortholder er 649,- og kan købes her.

Secrid laver flere forskellige kortholdere, se udvalget her.

Se et større udvalg af kortholdere her.

Indlægget Kortholder til mange kort indeholder affiliatelinks