Har du en ægte LEGO fan i huset, er det en oplagt idé at han eller hende får en LEGO MAXI skoletaske 2019.

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

LEGO har forskellige modeller af skoletasker og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den første skoletaske skal vælges. Den skoletaske der anbefales til skolestart fra LEGO er modellen Optimo. Men mange forældre vælger at investere i modellen LEGOMaxi allerede fra skolestart, til dels pga. barnets højde, andre for at barnet kan få glæde af skoletasken længere.

Det er meget vigtigt når skoletasken vælges, at den passer til barnet. En anbefaling lyder på at en skoletasken højst må være 15 % af barnets vægt, faktisk helst kun 10 % og skal barnet gå længere for at gå i skole, er det vigtigt at skoletasken passer optimalt. Bliver barnet kørt i skole hver dag, gør det ikke lige så meget at skoletasken måske er lidt større fra starten. Det eneste I skal være opmærksomme på, er at der bliver ryddet op i skoletasken med jævne mellemrum.

Der kan vælges imellem rigtig mange forskellige farver og motiver på Lego-skoletaskerne, der alle er designet med et tema fra en af de populære byggeserier f.eks. Ninjago eller Friends.

Lego maxi skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, nye lego skoletasker 2019, lego skoletasker til drenge, lego skoletasker til piger 2019, skoletaske til 0. klasse, skoletaske til 1. klasse, skoletaske til 2. klasse, skoletaske til 3. klasse, skoletaske til skolestart
LEGO Maxi skoletasker 2019 – til drenge og piger

Værd at vide om LEGO MAXI skoletaske

LEGO Maxi har et ergonomisk rygpanel med polstrede og justerbare stropper med brystspænde, som sikrer komfort for barnets ryg. Der medfølger en gymnastiktaske, som klikkes på i toppen af skoletasken. Gymnastiktasken kan også bruges separat.

Skoletasken åbnes fortil med en stor klap med velcrolukning. Under klappen er der en penalhuslomme samt to store rum med lynlåslukning. I hovedrummet er der en praktisk lynlåslomme, en nøglestrop og et navnemærke. 

Madpakken kan holdes kølig i det termoisolerede rum forrest på tasken. I den ene side af tasken er der en lomme til en drikkedunk, og i den anden side er der en lomme med plads til f.eks. et buskort.

Tasken har en fast bund, så den står stabilt og samtidig er beskyttet mod våde og hårde underlag. Der er små refleksdetaljer på alle sider af tasken, så barnet bliver gjort synlig i trafikken. Skoletasken er i slidstærkt og vandafvisende polyester.

En helt igennem praktisk og lækker skoletaske til de mindste i din familie.

Det er muligt at få penalhuse der passer til de forskellige Lego skoletaske, bemærk det ikke medfølger ved denne skoletaske, med mindre man vælger et Lego skoletaskesæt.

Mål: h 41 cm b 28 cm d 20 cm .
Volume: 30 liter
Vægt: 830 gram

Der er mange gode fordele på LEGOs skoletasker til de mindste skolebørn.

  • Ergonomisk rygpanel
  • Brystspænde der kan justeres
  • Rumdeler
  • Rum til drikkeflaske
  • Rum til madkasse med termoisolering
  • Fast bund, som sikrer stabilitet
  • Medfølgende gymnastiktaske, der kan bruges separat
  • Åndbart materiale
  • Letvægtsmatiale
  • Helt fri for PVC, ftalater og AZO

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO Ninjago skoletaske “Urban”

En af årets sejeste skoletasker til drenge, bliver uden tvivl LEGO skoletasken med Urban printet. Det er sej skoletaske, med et sejt print der fanger året lige med det samme.

lego maxi urban skoletaske 2019, lego skoletasker 2019, lego maxi skoletasker 2019, lego skoletasker til drenge 2019, lego ninjago skoletaske til drenge 2019, populære skoletasker til drenge, skoletaske med ninjago, skoletaske tilbud, årets skoletasker fra lego 2019
LEGO MAXI Urban skoletaske.
Køb den hos Miinto

LEGO Ninjago skoletaske “Team Ninja”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og rød med et sejt ninja-print og de velkendte Ninjago figurer samt er praktisk refleksprint af en drage og teksten “Masters Of Spinjitzu” på forlommen. LEGO Ninjago er meget populært hos mange drenge og LEGO Ninjago skoletaske 2019 i rød vil uden tvivl også falde i smag hos mange drenge.

lego maxi team ninja skoletaske 2019, lego ninjago skoletaske 2019, lego skoletasker 2019, lego skoletasker til drenge 2019, lego drenge skoletasker 2019, årets skoletasker til drenge 2019,
LEGO MAXI team Ninja skoletaske.
Køb den hos Kids-world

LEGO Ninjago skoletaske “Energy”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og grøn med print af den kendte Lego Ninjago figur, Lloyd Garmadon samt et refleksprint af en drage med teksten “Masters Of Spinjitzu”. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

lego maxi energy skoletaske 2019, lego maxi skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, skoletasker til drenge 2019, ninjago skoletaske 2019, grøn ninjago skoletaske 2019, årets skoletasker 2019, skoletaske til skolestart, skoletaske til 0. klasse, skoletaske til 1. klasse, skoletaske til 2. klasse, skoletaske til 3. klasse
LEGO Maxi Energy skoletaske.
Køb den hos Kids-world

LEGO Friends skoletaske “Girls rock”

Sej Lego Friends skoletaske i sort med pink, blå og cremefarvede detaljer samt et print af veninderne, Olivia, Andrea og Emma på frontlommen. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, er en af de lidt sejere skoletasker til piger, hvor der står “Girls rock”, skoletaskens baggrund er sort med en masse farverige detaljer.

lego maxi girls rock skoletaske 2019, lego skoletasker 2019, lego skoletasker til piger 2019, lego friends skoletaske 2019, lego skoletaske med friends, årets skoletasker til piger 2019, skoletaske til skolestart, skoletaske tilbud, gode råd til skoletaske køb
LEGO MAXI Girls Rock skoletaske.
Køb den hos Kids-world

LEGO Friends skoletaske “Good vibes”

Flot Lego Friends skoletaske i glitrende lyserød og lilla med et allover print af de forskellige veninder. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, vil uden tvivl blive et stort hit hos mange piger.

Lego maxi good vibes skoletaske 2019, lego friends skoletaske 2019, skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, årets skoletasker til piger 2019, skoletasker tilbud, skoletaske med lego friends, lego friends skoletaske, pink skoletaske
LEGO MAXI Good Vibes skoletaske.
Køb den hos Kids-world

LEGO MAXI skoletaskesæt

Normalt sælges LEGO penalhus ved siden af skoletasken, men det er også muligt at købe et LEGO MAXI skoletaskesæt, hvor penalhuset medfølger. Skoletaskesættet består af en skoletaske, gymnastiktaske, sportstaske og et penalhus med indhold. Gymnastiktasken klikkes på i toppen af skoletasken og kan også benyttes separat.

Lego maxi skoletasker 2019, lego maxi skoletaskesæt 2019, lego skoletasker 2019, lego friends skoletaske 2019, lego ninjago skoletaske 2019, skoletasker til piger 2019, skoletasker til drenge 2019, skoletaskesæt til drenge, skoletaskesæt til piger,
LEGO MAXI skoletaskesæt
Find dem hos Kids-World

LÆS OGSÅ: Lego penalhus 2019

LÆS OGSÅ: LEGO optimo begynder skoletaske

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO MAXI skoletaske 2019 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.