Lego skoletasker 2016

Så blev det omsider tid til at dette års kollektion af skoletasker fra Lego  ramte butikkerne. De fleste danskere er godt bekendt med det populære brand, som oftest forbindes med legoklodser og barndomsminder. Som udgangspunkt  for deres produktion af skoletasker, rygsække og penalhuse har de søgt inspiration i nogle af de populære legetøjsserier heriblandt City, Friends Popstar og Ninjago. Lego skoletaskerne er gennemtænkt ned til mindste detaljer og er utrolig børnevenlige.

Lego skoletasker er designet i samarbejde med førende kiropraktorer, for at sikre den optimale ergonomi. Her er f.eks. tænkt på bløde og regulerbare skulderremme, brystspænde samt et ergonomisk udformet rygpanel, som sikrer den optimale støtte for dit barns ryg. Der er reflekser på taskens 4 sider, termoisoleret forlomme til madkasse og sidelomme til drikkedunk. Skoletaskerne er lavet med en fast bund som gør at skoletasken står godt af sig selv, plus bøgerne er sikret hvis tasken skulle blive sat på et vådt underlag. Legos skoletasker er desuden kendt for at være noget lettere end konkurrenternes. Der medfølger en aftagelig gymnastiktaske, som kan bæres som rygsæk. Materialet er smuds- og vandafvisende. Alle Lego skoletasker er fremstillet uden brug af PVC, nikkel og skadelige AZO-farvestoffer.

Skoletaskerne bliver lavet i forskellige størrelser og i følgende print:

Lego2 Lego3 Lego4 Lego5 Lego6lego

Se alle de forskellige størrelser af skoletasker fra den nye Lego kollektion her.

Vi har tidligere skrevet et indlæg om gode råd til køb af skoletaske, læs det her.

De viste produkter er fundet hos Carriealong, som tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie. Har du ikke handlet hos Carriealong før, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på dit første køb.


Indlægget Lego skoletasker 2016 indeholder affiliatelinks