Har du en ægte LEGO fan i huset, er det en oplagt idé at han eller hende får en LEGO Venture skoletaske 2019.

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

LEGO har forskellige modeller af skoletasker og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den første skoletaske skal vælges. Den skoletaske der anbefales til skolestart fra LEGO er modellen Optimo. En af de nyere modeller af Lego skoletasker er modellen venture, som er mere et mix mellem en skoletaske og en rygsæk og oplagt fra 1. klasse og opefter.

Der kan vælges imellem forskellige farver og motiver på Lego-skoletaskerne, der alle er designet med et tema fra en af de populære byggeserier f.eks. Ninjago eller Friends.

LEGO Venture skoletaske 2019 – til drenge og piger


Værd at vide om LEGO Venture skoletaske

Venture er en cool og moderne rygsæk og er lige til at tage med på nye eventyrer. Rygsækken har et ergonomisk bagpanel, justerbare skulderstropper og brystrem.

Den kommer med to store rum med tablet- og bærbarlomme og en mindre frontlomme til penalhus. Tasken har to store sidelommer til drikkedunk og mindre ejendele, og hvor det også er muligt at fastsætte nøgler eller din LEGO® pung.

Rygsækken, som er produceret i smuds- og vandafvisende materiale, har reflekser på alle fire sider, hvilket sikrer høj synlighed i trafikken. Bunden er lavet i slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre med en fugtig klud. 

 • Sidelommer med lynlås til små ejendele
 • Reflekser på alle fire sider
 • Navneskilt
 • Justerbare skulderstropper samt brystrem
 • Penalhuslomme
 • Elastisk strop, som holder de tunge bøger tæt på ryggen
 • Bundpanel i slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre med fugtig klud
 • To sidelommer til penalhus eller små ejendele
 • Beskyttende rum til bærbar og tablet
 • Kliksystem, som gør det muligt at fastsætte dine nøgler eller LEGO® pung
 • Lomme til skoleskema
 • Produceret i smuds- og Vandafvisende materiale
 • Letvægtstaske

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO Ninjago skoletaske “Urban”

En af årets sejeste skoletasker til drenge, bliver uden tvivl LEGO skoletasken med Urban printet. Det er sej skoletaske, med et sejt print der fanger året lige med det samme.

Lego Venture – Ninjago Urban
Find den hos Coolshop

LEGO Ninjago skoletaske “Lloyd”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og grøn med print af den kendte Lego Ninjago figur, Lloyd Garmadon samt et refleksprint af en drage med teksten “Masters Of Spinjitzu”. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

Lego Venture – Ninjago Lloyd
Find den hos Coolshop

LEGO Friends skoletaske “Girls rock”

Lego Friends skoletaske i sort med pink, blå og cremefarvede detaljer samt et print af veninderne, Olivia, Andrea og Emma på frontlommen. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, er en af de lidt sejere skoletasker til piger, hvor der står “Girls rock”, skoletaskens baggrund er sort med en masse farverige detaljer.

LEGO Venture – Friends Girls Rock
Find den hos Coolshop

LEGO Friends skoletaske “Good Vibes”

Flot Lego Friends skoletaske i glitrende lyserød og lilla med et allover print af de forskellige veninder. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, vil uden tvivl blive et stort hit hos mange piger.

LEGO Venture – Friends Good Vibes
Find den hos Coolshop

LÆS OGSÅ: Lego penalhus 2019

LÆS OGSÅ: LEGO optimo begynder skoletaske

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO Venture skoletaske 2019 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.