Leonhard Heyden herretasker

Leonhard Heyden er et mærke der stadig bliver mere og mere populært, hvilket både skyldes det flotte design taskerne laves i samt det gode prisleje. Leonhard Heyden er skabt til forretningsfolk, der værdsætter høj kvalitet og funktionalitet. Taskerne er praktiske, unikke og holder i rigtig mange år. Kendetegnet ved taskerne er at de oftest er lavet i et lidt mere råt look, hvilket passer godt til den moderne forretningsmand.

Leonhard Heyden taskeLeonhard Heyden Salisbury 7610 – computertaske i skind. Denne klassiske og stilrene herretaske har et hovedrum med plads til A4-dokumenter og et polstret computerrum på 23 x 33 x 4 cm hvilket gør den perfekt til jobbet eller studiet, derudover er der en lynlåslomme og to åbne lommer i hovedrummet. Tasken har to forlommer hvoraf den ene har en mobillomme, to pen loops og nøgleholder. Tasken lukkes med et overslag og to plug-in lukninger. Tasken har en aftagelig skulderrem, en hank og en rem i lynlåslommen på bagsiden, som kan tages ud og bruges til at sætte om et teleskophåndtag og medbringe tasken ovenpå din trolley. Mål: 38 x 30,5 12 cm. Pris 2199,- Køb her.

Leonhard heyden herretaskeLeonhard Heyden Dakota 7549 – Computertaske i skind. Denne flotte taske fra Leonhard Heyden er det oplagte valg for en mand med et ønske om funktionalitet, kvalitet og et stilrent design. Med denne klassiske mappe kan man ikke gå galt i byen. Tasken har et hovedrum, som er opdelt at en lynlåslomme i midten. Derudover har tasken en polstret computerlomme til 13″ og er velegnet til A4-dokumenter, hvilket gør den optimal til arbejde eller skolebrug. Indvendig er der yderligere to lommer, tre pen lommer, en mobillomme og en nøgleholder.
På forsiden er der endnu en lynlåslomme. Modellen har en aftagelig og justerbar skulderrem og lukkes med overslag og to push-lukninger. Mål: 40 x 30 x 15 cm. Pris 1699,- Køb her

Leonhard heyden mappeLeonhard Heyden Dakota 2826 – computertaske i skind. Denne flotte taske fra Leonhard Heyden har et klassisk og tidsløst design. Tasken er lavet i læder, hvilket gør den holdbar og modstandsdygtig. Tasken har en computerlomme til en computer på 13″. Computerlommen og resten af hovedrummet bliver opdelt af en dyb lynlåslomme. Derudover er der to lommer og en nøgleholder. Indvendig er tasken foret med stof i et rødt og grønt ternet mønster. Modellen har to lommer på fronten og to lynlåslommer på bagsiden. Tasken har en justerbar og aftagelig skulderrem samt en hank foroven. Tasken lukkes med overslag og spændelås.
Mål: 40 x 33 x 16 cm. Pris 1799,- Køb her

Find flere Leonhard Heyden tasker her

De viste produkter er fundet hos Carriealong, som tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie. Har du ikke handlet hos Carriealong før, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på dit første køb.

Indlægget Leonhard Heyden herretasker indeholder affiliatelinks