Vi er konstant på udkig efter nye og spændende taskemærker – sådan er det at være taskeholic.

Vi har netop fået øjnene op for mærket Markberg. Markberg er et dansk mærke som laver tasker og punge i en lækker skindkvalitet. Deres produkter er lavet i et klassisk udseende med nogle fede rå detaljer, som giver nogle virkelige unikke produkter. Helt sikkert et mærke vi skal holde mere øje med i fremtiden. Billedet/billederne viser nogle af vores favoritter fra der AW14-kollektion.

markberg markberg_bags_5121cow_fay_shopper_cow_black_999_1 markberg_bags_5123sus_malou_bum_bag_suede_snake_black_699_1_1 markberg_bags_5128sus_kalua_crossbody_bag_suede_snake_black_999_1

Når I alligevel tjekker deres hjemmeside ud (www.markberg.com), så husk også lige at tjekke deres udvalg af bælter og armbånd.

Har I nogle favoritter hos Markberg?

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.