De kære mænd kan være rigtig svære at finde på en god gave til. Et godt bud på en god gave, kunne være en lækker arbejdstaske og gerne i skind så modtageren kan få glæde af den flere år. Vi har fundet lidt forskellige bud på en maskulin arbejdstaske:

SpikesSparrow_24055_Skuldertaske_Brandy_front_2

Spikes & Sparrow computertaske i skind. God rummelig computertaske som er godt organiseret. Under overslaget, der holdes fast af magnetknapper, er der 2 mindre frontlommer samt en bred lynlåslomme. Det store rum lukkes med lynlås, og indeni er der et rum til en mappe eller papirer, en lille sidelomme, en mobillomme, plads til 2 kuglepenne samt separat rum til din PC. Bagpå er der en bred lynlåslomme.Tasken er lavet i den lækreste skindkvalitet og vil kun blive mere unik ved brug. Skulderremmen er justerbar. Mål på tasken 40 x 30 cm. Pris 1949,- Køb den her.

Saddler-Norgren-10388-Mid-Brown-profil-pSaddler Norgren 10388 taske. Klassisk design med skjult lynlås på fronten. Detaljer med syninger og logo i metal på fronten. Kort hank samt aftagelig regulerbar skulderrem. Et stort rum med to brede lommer hvor der evt. er plads til computer samt 2 mindre lommer. Tasken findes også i sort. Pris 1799,75  Se flere billeder af modellen her.

 

sejr computertaskeSejr computertaske. Yderst enkelt og stilrent look til en funktionel computertaske i mat sort skind, som den kræsne mand såvel som kvinde vil blive begejstret over. Der er en stor lynlåslomme på forsiden samt en mindre bagpå. Det store rum lukkes med en dobbelt lynlås, der kan lynes lagt ned i begge sider, så det er nemmere at komme til, og samtidig er der stof i siderne, så dine ting ikke falder ud. Indeni er der 2 små sidelommer; den ene med lynlås, 1 holder til nøgler og kuglepen og en polstret lomme til en 15″ PC. Justerbar skulderrem og 2 hanke. Mål: 40 x 30 x 10 cm. Pris 2599,- Se flere billeder og b den her.

0072160015-9027-wide-black-frontTony Perotti skindtaske med plads til pc. Så lækker taske fra det italienske mærke Tony Perotti, hvor kun det bedste skind bliver udvalgt til deres unikke produkter. Skindet er vegetabilsk garvet, og bliver kun pænere ved brug. Ved køb af denne taske, vil det være en man har glæde af i mange år fremover. Tasken er godt organiseret og har blandt andet plads til en bærbar. Mål: 38 x 9 x 28 cm. Pris 3300,-. Se flere billeder her.

Indlægget Maskulin arbejdstaske skind indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.