ladybug cat noir skoletaske ladybug cat noir rygsæk ladybug cat noir taske

Har du også en superfan af Miraculous Ladybug og Cat Noir boende hjemme hos dig? De 2 seje superhelte der gang efter gang redder Paris (og resten af verden) fra ondskaben er Disneys nye superhelte og hitter hos især pigerne.

Superheltene forklædt som en mariehøne og en cat, hjælper hinanden, når det gælder, men ved ikke hvem de hver især er – i virkeligheden. Det er meget sødt og sæson 2 af den seje franske fortælling er allerede godt igang.

Hvis du har en Miraculous Ladybug og Cat Noir fan hos dig, var det måske oplagt med en Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske? De er ikke nemme at finde, men vi har fundet en Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske, der ville gøre stor lykke for en Miraculous Ladybug og Cat Noir fan.

ladybug cat noir skoletaske ladybug cat noir rygsæk ladybug cat noir taske taskeholic

Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske

Den fine Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske er en sød Ladybug rygsæk. Selvfølgelig i rød og med Ladybug motiv på  forsiden. Den har justerbare skulderremme, så tasken kan justeres til barnets ryg og så indeholder den et stort, samt et mindre forrum – begge med lynlås. I siden findes net til drikkedunk og så er ryggen polsteret, så den er behagelig at have på ryggen.  Mål: 44 (H) x 32 (B).

Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletasken kan både bruges som rygsæk i de mindste klasser og som skoletaske. Rygsækken med Ladybug er fundet hos her Eurotoys

LÆS OGSÅ: Frost skoletasker

Indlægget Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske indholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.