Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske

Har du også en superfan af Miraculous Ladybug og Cat Noir boende hjemme hos dig? De 2 seje superhelte der gang efter gang redder Paris (og resten af verden) fra ondskaben er Disneys nye superhelte og hitter hos især pigerne.

Superheltene forklædt som en mariehøne og en cat, hjælper hinanden, når det gælder, men ved ikke hvem de hver især er – i virkeligheden. Det er meget sødt og sæson 2 af den seje franske fortælling er allerede godt igang.

Hvis du har en Miraculous Ladybug og Cat Noir fan hos dig, var det måske oplagt med en Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske? De er ikke nemme at finde, men vi har fundet 2 Miraculous Ladybug og Cat Noir rygsække der ville gøre stor lykke for en Miraculous Ladybug og Cat Noir fan.

Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske

Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske Miraculous Ladybug og Cat Noir rygsaek

Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske modeller

Den første Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske er en sød Ladybug rygsæk. Selvfølgelig i rød og med sorte prikker. Den har justerbare skulderremme, så tasken kan justeres til barnets ryg og så indeholder den et stort, samt et mindre forrum. Mål: 34 (H) x 28 (B) x 10 (D) cm. Pris: 200 kr. hos The Fairytale Company

Den anden model har et større motiv af seje Ladybug, med Eiffeltårnet i baggrunden. Denne rygsæk har ét stort rum. Den har ligeledes justerbare skulderremme og måler 27 (H) x 22 (B) x 10 (D) cm. Denne model er oplagt som en Miraculous Ladybug og Cat Noir børnehavetaske. Pris: 170 kr. hos magiske The Fairytale Company

LÆS OGSÅ: Om VIOLETTA skoletasker her

Indlægget Miraculous Ladybug og Cat Noir skoletaske indholder affiliatelinks