Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Overvejer I en Beckmann Sport Junior skoletaske som skoletaske til skolebarnet i 2. klasse til 4. klasse? Eller har I allerede valgt en Beckmann skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende Beckmann penalhus.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

beckmann penalhus til Beckmann sport junior skoletaske 2019, penalhus fra beckmann 2019, beckmann penalhuse 2019, penalhuse til piger, penalhuse til drenge 2019, ovale penalhuse

Værd at vide om Beckmann ovalt penalhus

Klassisk penalhus fra norske Beckmann. Penalhuset er fremstillet i slidstærkt polyester og har to lommer. Penalhuset er uden indhold, da de fleste børn har diverse skoletilbehør fra tidligere klasse eller alligevel skifter ud med nogle bedre skriveredskaberne.

Penalhuset er lavet med en god bred åbning, som gør det nemt at holde overblik over indholdet.

Masser af plads til indhold, så du eller dit barn kan blive klar til skoledagen. Måler 21,5cm x 9cm x 7 cm.L

Beckmann penalhus – blåt med sommerfugle

Flot blå, sporty skoletaske fra Beckmann med små sommerfugle printet på. Blå skoletaske med sommerfugle i forskellige nuancer. Er valget faldet på den flotte skoletaske, skal der selvfølgelig også være et matchende penalhus.

Beckmann blåt ovalt penalhus med sommerfugle.
Køb det hos Arnold Busck

Beckmann penalhus – sort

Jo ældre børnene bliver, jo mere kræsne bliver de som regel også med skoletasken og hvor den tidligere gerne måtte være fyldt med en masse figurer, begynder flere at foretrække en helt sort skoletaske. Falder valget på en sort skoletaske, skal der selvfølgelig også være et flot matchende penalhus.

Beckmann sort ovalt penalhus
Køb det hos Arnold Busck.

Beckmann penalhus – pink

Denne skoletaske fra Beckmann er både sød, piget og sporty på en gang. De skiftende farver i skoletaskens print, giver et flot spil, som uden tvivl vil tiltrække en masse piger, når skoletasken skal vælges. Fuldend skoletasken med et flot matchende penalhus.

Beckmann pink ovalt penalhus
Køb det hos Arnold Busck

LÆS OGSÅ: Beckmann Sport Junior skoletaske 2019

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende skoletaske

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

Indlægget Ovalt penalhus til Beckmann Sport Junior skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.