Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Overvejer I en JEVA skoletaske som skoletaske til skolebarnet i 0. klasse til 3. klasse? Eller har I allerede valgt en JEVA skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende penalhus fra JEVA.

Har I valgt en JEVA Beginners skoletaske (0.kl-2.kl) eller en JEVA Intermediate skoletaske (0.kl-3.kl), finder I det matcher penalhus her

Har i derimod valgt en JEVA Practised skoletaske – JEVA Gaming skoletasken eller JEVA Drops skoletasken, så finder du de matchende penalhus nedenfor.

LÆS OGSÅ: JEVA Practised skoletaske

JEVA penalhus med indhold matcher JEVA practised skoletaske gaming skoletaske 2019 model penalhus med indhold drops penalhus
JEVA Practised penalhus med indhold

Værd at vide om JEVA penalhus

Et praktisk penalhus fra JEVA til skolebørnene med to rum og indhold. Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher JEVAs skoletasker fra 2019 kollektionen.

JEVA Twozip penalhus er med to lag i lækker kvalitet. Indeholder kvalitetsblyanter og farveblyanter samt lineal, viskelæder og blyantspidser.

Twozip er et 2 lags-penalhus i den bedste kvalitet, og udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige.

JEVA’s penalhuse har deres helt egne lommer på JEVA’s skoletasker – så er barnet fri for at penalhuset ligger løst nede i skoletasken.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

JEVA Drops penalhus

Et supersødt print med lilla og turkis som fine kontrakt farver. Er din pige til glimer og shine så er dette print måske noget for hende?

jeva penalhus drops penalhus 2019 model practised penalhus jeva penalhus med indhold
JEVA Drops penalhus med indhold. Find det hos Miinto

JEVA gamer penalhus

Et gamer penalhus er til de skolebørn der elsker at komme hjem om eftermiddagen og sætte sig ved computeren og game… indtil lektierne kalder. Vi er slet ikke i tvivl om at dette gaming penalhus vil blive blandt topsælgerne i 2019.

gaming jeva penalhus gamer penalhus 2019 model practised penalhus jeva penalhus med indhold
JEVA Drops penalhus med indhold. Find det hos Miinto

LÆS OGSÅ: JEVA Beginners – matchende skoletaske

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.