Har du et barn som er helt vild med PJ Masks pyjamasheltene? Så lad ham eller hende få yndlingsfigurerne med ud på kommende udflugter/eventyr med en af disse PJ Masks pyjamasheltene tasker.

pj masks pyjamasheltene tasker, pj masks rygsække, pj masks tasker, pj masks børnerygsække, pj masks børnehavetasker, pj masks tasker til børnehave, pj masks trolley, pj masks kuffert, pj masks børnekuffert, tasker til børn

Hvem er PJ Masks pyjamasheltene?

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Masks rygsæk

Sød PJ Mask rygsæk som har en fin størrelse som børnehavetaske eller tur-rygsæk til de mindste børnehavebørn. Find den hos TheFairytaleCompany.

PJ Masks rygsæk

Brug denne lille seje PJ Mask rygsæk til børnehavetaske eller til udflugter! Find rygsækken hos Eurotoys.

Super sej PJ Mask taske/rygsæk som måler 42×26 cm. Find rygsækken hos Eurotoys.

PJ Masks rygsæk

Flot PJ Mask rygsæk som har en fin størrelse som børnehavetaske eller tur-rygsæk til de største børnehavebørn. Mål: 33 cm x 27 cm x 10 cm. Find rygsækken hos TheFairytaleCompany.

PJ Masks trolley

PJ Masks trolley

PJ Masks trolley med de 3 superhelte printet på forsiden. Trolley´en er god både til udlandseventyr, rejser i Danmark, til leg mm. Trolley´en passer fint i størrelsen til den kan gå med som håndbagage. Mål 39 x 30 x 13 cm. Find den hos TheFairytaleCompany.

 

PJ Masks trolley

Penalhus med indhold, viskelæder, blyantsspidser, tusser og farveblyanter. Mål 37 x 28 x 11 cm.  Trolley´en passer fint i størrelsen til den kan gå med som håndbagage. Find den hos TheFairytaleCompany.

Indlægget PJ Masks pyjamasheltene tasker indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.