De quiltet pusletasker er tilbage! De var hotteste mode i babyverdenen i 1980erne (i sarte farver). Nu er de hotte igen efter mange år med pusletasker i skind. Er du på jagt efter en pusletaske i quilt (Mommy bag), enten til dig selv eller i gave til en veninde eller søster, så er du kommet til rette sted.

Det gode ved en pusletaske i stof er at de kan smides i vaskemaskinen og vaskes rene. Det er så besværligt med pusletasker i skind. For ærlig talt, så er pusletasken hjem for babyudstyr, sutteflasker, babymad, legetøj og skiftetøj – i de kommende 3 år. Og halvsnavsede stofbleer og utætte sutteflasker er uundgåligt. Sorry, men det er sandheden! Babylykke er idyl… men tiltider også ulækkert.

En anden god detalje ved en pusletaske i quilt, er at den ikke vejer så meget i sig selv. Det virker måske som en mærkuelig detalje at nævne, men tag denne erfaring med dig: Du slæber dig i forvejen halvt ihjel med en baby på farten. For der skal meget udstyr med og junior vejer også til. Så glæd dig over en pusletaske i letvægtsudgave, når junior vejer 8 kg, ikke kan gå op af trapperne og indkøbene også vejer til.

En sidste bonus ved at vælge en pusletaske i quilted stof, er prisen! Synes du at det er uhørt at en pusletaske skal koste et par tusinde? Så glæd dig over at moden igen er vendt tilbage til de praktiske pusletasker i stof. Materialet er nemlig meget billigere at producere tasker i, end skind og læder.

LÆS også: Pusletaske i velour.

I dette indlæg får du overblik over hvilke modeller der findes på markedet for pusletasker i quiltet stof. Det er de største brands indenfor mor og baby udstyr, der har sendt de fineste pusletasker i quilt på markedet. Vi er glade for at kunne præsentere de nyeste og fineste pusletasker i quilt, fra SEBRA, Babymel, ByStroom, Soft Gallery, Sofie Schnoor, Müsli, Konges Sløjd, Firm Living, Storksak og Cam cam.  

 Mommy bag – pusletaske i quilt

pusletaske quilt pusletaske quilted pusletaske quiltet

1. Lysegrå pusletaske i quiltet bomuld fra Sebra. Find den hos Kids-World.

2. Quiltet pusletaske “Evie” i nylon fra Babymel. Find den hos Børnenes Kartel.

3. Pusletaske i quilt fra ByStroom modellern hedder Marie og findes i Mørkegrå. ByStroom pusletaske forhandles af Kids-World.

4. Soft Gallery quiltet pusletaske – Cremefarvet med ugleprint i lækker økobomuld. Fås hos Kids-World i to forskellige nuancer.

5. Sofie Schnoor pusletaske i grå quiltet polyester. Kan købes hos Børnenes Kartel.

6. Mommy bag fra Müsli – Quilted GOTS certificeret materialer i fin støvet rosa farve. Müsli pusletasker fås hos BabyGear

7. Mummy bag i quiltet marquis og fint økologisk bomuld fra Konges sløjd. Konges Skøjd forhandles af Lirumlarumleg

8. Firm Living pusletaske i quiltet økologisk bomuld. Firm Living pusletaske findes hos Kids-World

9. “Bobby” er Storksaks bud på en pusletaske i quilt. Farven er magenta. Bobby kan købes hos Babygear.

10. Cam cams quiltet pusletaske i økologisk bomuld. Fås i to forskellige modeller og i mange farver. Cam cam forhandles af Børnenes Kartel

Cam cam pusletaske i quiltet økologisk bomuld fås i mange farver

cam cam pusletaske cam cam mommy bag quilt

 

Cam cam pusletasker fås også med sort hank og skinddetaljer i disse tre fine farver

cam cam pusletaske cam cam mommy bag quilt 2018 model med læderdetaljer

 

 

Indlægget Pusletaske i quilt – lidt retro og meget praktisk indeholder affiliate links

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.